19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

66 Ruhu, Balıkesir’den Puansız Ayrıldı!

Spor 23.11.2021 - 09:47, Güncelleme: 23.11.2021 - 09:47
 

66 Ruhu, Balıkesir’den Puansız Ayrıldı!

66 Ruhu, Balıkesir’den Puansız Ayrıldı!

  Kocaelispor rekabet ettiği Spor Toto 1. Ligin 13. karşılaşmasında Bandırmaspor’a konuk oldu. Yeşil siyahlılar müsabakayı Mehmet Özcan’ın ayağından gelen golle 1-0 mağlup oldu ve bu sezonki dördüncü yenilgisini aldı. Dino’nun ilk yarıda sol ayak arka adalesinden sakatlanarak çıkmak zorunda kaldığı karşılaşmanın sonrasında 20 puanda kalan Kocaelispor önümüzdeki hafta sahasında  Menemen’i ağırlayacak. FIRSAT VAR, SONUÇ YOK Bandırma 17 Eylül Stadı’ndaki mücadelenin ilk yarısına hızlı bir başlangıç yapan körfez ekibi Benhur ile mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. Dakikalar 26’yı gösterdiğinde Savunma arkasına sızan futbolcu file bekçisi Gökhan Değirmenci ile karşı karşıya kaldı. Benhur oldukça müsait durumda topu Gökhan’ın üstünden aşıramadı. Oyunun devamında Tisdell ve Dino ile pasif şanslar bulsa da ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. ÜST ÜSTE VERİLEN POZİSYONLAR ADETA GOLÜN HABERCİSİYDİ Ev sahibi ise öncelikle merkezi kontrol altına almayı amaçlarken sağ kenarı aktif bir biçimde kullandı. 23. Dakikada Doğan Can Davas’ın vuruşunda Korcan sağına uzanarak topu son anda çeldi. 27’de Balıkesir temsilcisi bir defa daha öne geçme şansını kullanamadı ve yakın mesafeden topu dışarıya attılar. 30’da ise ev sahibi üstünlüğü buran taraftı. Keny’nin pasında Mulumba’nın yerine Kocaelispor karşılaşmasında 11’de fırsat yakalayan Mehmet Özcan soğukkanlı bir plase vuruşu ardından topu filelere buluşturdu. (1-0) DİNO KORKUTTU İlk yarının son anlarında talihsiz bir sakatlık meydana geldi. Diop’un pasında Dino bir anda kendini yerde buldu. Sol ayak arka adalesinden sakatlık geçiren golcü oyuncu oyuna devam edemedi ve yerine Mevlüt Erdinç oyuna dahil oldu. İlk yarı Bandırma ekibinin 1-0 lehine tamamlandı. Yeşil siyahlılar ikinci yarıya Diop yerine Yılmaz, Tisdell yerine Pereria ile başlangıç yaptı. BURAK SÜLEYMAN SON 10 DAKİKA FORMA GİYDİ İkinci yarıda performansını arttıran yeşil siyahlılar çerçeveyi bir türlü bulamadı. güçlük çekti. Burak Süleyman’ın Bandırma adına son 10 dakikada forma giydiği mücadelede Benhur haricinde pozisyona giren futbolcu olmayınca yeşil siyahlılar rekabeti 1-0 kaybetmekten kurtulamadı. BANDIRMASPOR BENHUR’U UNUTMADI Karşılaşma önü Bandırmaspor Kulübü, daha önce formasını terleten  Benhur Keser’e çiçek takdim etti. Bandırma taraftarı ise Benhur’a tezahüratta bulundu. Dino ile ilgili ise çekilecek MR sonucu kesin karar alınacak Olası bir yırtıkta Dino en az 4 ya da 6 hafta takımdan ayrı kalacak. 
66 Ruhu, Balıkesir’den Puansız Ayrıldı!

 

Kocaelispor rekabet ettiği Spor Toto 1. Ligin 13. karşılaşmasında Bandırmaspor’a konuk oldu. Yeşil siyahlılar müsabakayı Mehmet Özcan’ın ayağından gelen golle 1-0 mağlup oldu ve bu sezonki dördüncü yenilgisini aldı. Dino’nun ilk yarıda sol ayak arka adalesinden sakatlanarak çıkmak zorunda kaldığı karşılaşmanın sonrasında 20 puanda kalan Kocaelispor önümüzdeki hafta sahasında  Menemen’i ağırlayacak.

FIRSAT VAR, SONUÇ YOK

Bandırma 17 Eylül Stadı’ndaki mücadelenin ilk yarısına hızlı bir başlangıç yapan körfez ekibi Benhur ile mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. Dakikalar 26’yı gösterdiğinde Savunma arkasına sızan futbolcu file bekçisi Gökhan Değirmenci ile karşı karşıya kaldı. Benhur oldukça müsait durumda topu Gökhan’ın üstünden aşıramadı. Oyunun devamında Tisdell ve Dino ile pasif şanslar bulsa da ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı.

ÜST ÜSTE VERİLEN POZİSYONLAR ADETA GOLÜN HABERCİSİYDİ

Ev sahibi ise öncelikle merkezi kontrol altına almayı amaçlarken sağ kenarı aktif bir biçimde kullandı. 23. Dakikada Doğan Can Davas’ın vuruşunda Korcan sağına uzanarak topu son anda çeldi. 27’de Balıkesir temsilcisi bir defa daha öne geçme şansını kullanamadı ve yakın mesafeden topu dışarıya attılar. 30’da ise ev sahibi üstünlüğü buran taraftı. Keny’nin pasında Mulumba’nın yerine Kocaelispor karşılaşmasında 11’de fırsat yakalayan Mehmet Özcan soğukkanlı bir plase vuruşu ardından topu filelere buluşturdu. (1-0)

DİNO KORKUTTU

İlk yarının son anlarında talihsiz bir sakatlık meydana geldi. Diop’un pasında Dino bir anda kendini yerde buldu. Sol ayak arka adalesinden sakatlık geçiren golcü oyuncu oyuna devam edemedi ve yerine Mevlüt Erdinç oyuna dahil oldu. İlk yarı Bandırma ekibinin 1-0 lehine tamamlandı. Yeşil siyahlılar ikinci yarıya Diop yerine Yılmaz, Tisdell yerine Pereria ile başlangıç yaptı.

BURAK SÜLEYMAN SON 10 DAKİKA FORMA GİYDİ

İkinci yarıda performansını arttıran yeşil siyahlılar çerçeveyi bir türlü bulamadı. güçlük çekti. Burak Süleyman’ın Bandırma adına son 10 dakikada forma giydiği mücadelede Benhur haricinde pozisyona giren futbolcu olmayınca yeşil siyahlılar rekabeti 1-0 kaybetmekten kurtulamadı.

BANDIRMASPOR BENHUR’U UNUTMADI

Karşılaşma önü Bandırmaspor Kulübü, daha önce formasını terleten  Benhur Keser’e çiçek takdim etti. Bandırma taraftarı ise Benhur’a tezahüratta bulundu. Dino ile ilgili ise çekilecek MR sonucu kesin karar alınacak Olası bir yırtıkta Dino en az 4 ya da 6 hafta takımdan ayrı kalacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.