66 Ruhu Milli Aralarda Süper Hazırlanıyor!

Spor 15.11.2021 - 10:32, Güncelleme: 15.11.2021 - 10:32
 

66 Ruhu Milli Aralarda Süper Hazırlanıyor!

66 Ruhu Milli Aralarda Süper Hazırlanıyor!

Spor Toto 1. Ligde rekabet halinde olan temsilcimiz, Kocaelispor, milli araları verimli kullanmaya devam ediyor. Bir önceki arada Emre Belezoğlu’nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir ile karşılaşmış, sahadan (3-1) mağlup ayrılsa da ligdeki performans grafiğini oldukça yükseltmişti. Bu defa bir diğer Spor Toto Süper Lig ekibi Vavacars Fatih  Karagümrük ile İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki özel müsabakada  karşılaştı. 15 DAKİKADA 3 GOL 5.dakikada penaltıdan ve 13 dakikada Fabio Borini’nin ayağından bulduğu gollerle bir anda skoru (2- 0) yapan ev sahibi, Tunay Torun’un 15.dakikadaki golüyle aradaki farkı üçe yükselten isim oldu. (3-0) Kocaelispor 35.dakikada Mouhamed Diop, 40.dakikada Bahattin Köse ile farkı bire düşürdü. 77.dakikada ise Michael Pereira eşitliği bulan isimdi. (3-3) Müsabakanın böyle sonuçlanması beklenirken 88.dakikada Yannis Salibur ev sahibi ekibin  galibiyet golünü atarak skoru belirleyen isim oldu. (4-3) Kocaelispor lig karşılaşmasında  önümüzdeki Pazar günü Bandırmaspor deplasmanına çıkacak  Müsabakanın başlangıç saatiyse 13.30.
66 Ruhu Milli Aralarda Süper Hazırlanıyor!

Spor Toto 1. Ligde rekabet halinde olan temsilcimiz, Kocaelispor, milli araları verimli kullanmaya devam ediyor. Bir önceki arada Emre Belezoğlu’nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir ile karşılaşmış, sahadan (3-1) mağlup ayrılsa da ligdeki performans grafiğini oldukça yükseltmişti. Bu defa bir diğer Spor Toto Süper Lig ekibi Vavacars Fatih  Karagümrük ile İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki özel müsabakada  karşılaştı.

15 DAKİKADA 3 GOL

5.dakikada penaltıdan ve 13 dakikada Fabio Borini’nin ayağından bulduğu gollerle bir anda skoru (2- 0) yapan ev sahibi, Tunay Torun’un 15.dakikadaki golüyle aradaki farkı üçe yükselten isim oldu. (3-0) Kocaelispor 35.dakikada Mouhamed Diop, 40.dakikada Bahattin Köse ile farkı bire düşürdü. 77.dakikada ise Michael Pereira eşitliği bulan isimdi. (3-3) Müsabakanın böyle sonuçlanması beklenirken 88.dakikada Yannis Salibur ev sahibi ekibin  galibiyet golünü atarak skoru belirleyen isim oldu. (4-3) Kocaelispor lig karşılaşmasında  önümüzdeki Pazar günü Bandırmaspor deplasmanına çıkacak  Müsabakanın başlangıç saatiyse 13.30.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.