19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

66 Ruhu Oldukça Neşeli Hazırlanıyor!

Spor 17.11.2021 - 10:26, Güncelleme: 17.11.2021 - 10:26
 

66 Ruhu Oldukça Neşeli Hazırlanıyor!

66 Ruhu Oldukça Neşeli Hazırlanıyor!

Spor Toto 1. Ligde 12. Müsabakası için Bandırmaspor deplasmanına çıkacak, Kocaelispor’da  antrenmanlar devam ediyor. Milli ara öncesi Bursaspor karşısında alınan 3 puanın  moraliyle neşeli bir çalışma ortamı olduğunu söylemek zor değil. Bununla birlikte tedavisi devam eden Yılmaz mücadeleye yetişemezse yerine Omolo görev alacak. HAZIRLIKLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK Milli arada geçtiğimiz cumartesi günü Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük ile oynadığı karşılaşmayı değerlendiren, pazar sabahı yenileme çalışması gerçekleştiren Kocaelispor’un deneyimli teknik direktör Mustafa Reşit Akçay takıma izin vermişti. Yeşil-Siyahlılar Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor mücadelesiyle ilgili hazırlıklara hız kesmeden devam edecek. Rakibi de kendisi gibi Play-Off hattında yer alıyor. GEREKİRSE ROTASYON OLABİLİR Körfez ekibinde Bursaspor müsabakasında sakatlanan ve kasığında kısmi yırtık tespit edilen Yılmaz Özeren’in tedavisine devam ediliyor. Mandjeck’in cezalı olması sebebiyle orta saha rotasyonunda zorunlu değişiklik yapacak olan temsilcimizde teknik heyet Yılmaz’dan iyi haberler bekliyor. Sağlık ekibinin şartları zorlayacağı Yılmaz’ın durumu birkaç gün içinde kesinlik kazanacak. Yılmaz karşılaşmaya yetişemezse büyük olasılıkla yerine Omolo görev alacak. Cisse de sarı kart cezasından dolayı bu hafta kadroda yer alamıyor.
66 Ruhu Oldukça Neşeli Hazırlanıyor!

Spor Toto 1. Ligde 12. Müsabakası için Bandırmaspor deplasmanına çıkacak, Kocaelispor’da  antrenmanlar devam ediyor. Milli ara öncesi Bursaspor karşısında alınan 3 puanın  moraliyle neşeli bir çalışma ortamı olduğunu söylemek zor değil. Bununla birlikte tedavisi devam eden Yılmaz mücadeleye yetişemezse yerine Omolo görev alacak.

HAZIRLIKLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Milli arada geçtiğimiz cumartesi günü Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük ile oynadığı karşılaşmayı değerlendiren, pazar sabahı yenileme çalışması gerçekleştiren Kocaelispor’un deneyimli teknik direktör Mustafa Reşit Akçay takıma izin vermişti. Yeşil-Siyahlılar Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor mücadelesiyle ilgili hazırlıklara hız kesmeden devam edecek. Rakibi de kendisi gibi Play-Off hattında yer alıyor.

GEREKİRSE ROTASYON OLABİLİR

Körfez ekibinde Bursaspor müsabakasında sakatlanan ve kasığında kısmi yırtık tespit edilen Yılmaz Özeren’in tedavisine devam ediliyor. Mandjeck’in cezalı olması sebebiyle orta saha rotasyonunda zorunlu değişiklik yapacak olan temsilcimizde teknik heyet Yılmaz’dan iyi haberler bekliyor. Sağlık ekibinin şartları zorlayacağı Yılmaz’ın durumu birkaç gün içinde kesinlik kazanacak. Yılmaz karşılaşmaya yetişemezse büyük olasılıkla yerine Omolo görev alacak. Cisse de sarı kart cezasından dolayı bu hafta kadroda yer alamıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.