66 Ruhunun Kupadaki Rakibi Kasımpaşa Oldu!

Spor 04.12.2021 - 09:46, Güncelleme: 04.12.2021 - 09:46
 

66 Ruhunun Kupadaki Rakibi Kasımpaşa Oldu!

66 Ruhunun Kupadaki Rakibi Kasımpaşa Oldu!

Ziraat Türkiye Kupası serüveninde sırasıyla Bayburt Özel İdaresi Spor ve Adanaspor’u eleyen temsilcimiz Kocaelispor’un 5.turdaki rakibi Kasımpaşa oldu. Toplam 32 takım rekabet halinde olacağı 5.tur karşılaşmaları 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde oynanacak. KOCAELİSPOR’U TEMSİLEN ULAŞ YILDIZ KATILDI Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti. Kura çekimine Kocaelispor adına TFF İlişkileri Sorumlusu Ulaş Yıldız katıldı. 5. Eleme Turu'nda; geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'i ilk 5 sırada tamamlayan ekiplerle ZTK 4. Eleme Turu karşılaşmaları ardından turu geçen 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edeceği 5.tur mücadeleleri tek maç usulü ile 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde oynanacak. EN SON 5-0 İLE ELENMİŞTİK Körfez ekibini temsilen organizasyonda yer alan Ulaş Yıldız kurada 2 numaralı kağıdı çekti. Böylelikle kupa hikayesine sırasıyla Bayburt Özel İdare ve Adanaspor’u eleyerek 5.tura geçmeyi başaran temsilcimizin bu sefer rakibi Spor Toto Süper Ligde mücadele eden İstanbul ekibi Kasımpaşa oldu. Yeşil siyahlılar sezonun ilk yarısını Adanaspor deplasmanında sonlandırılmasının ardından Aralık ayının sonunda Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa’ya önünde tur arayacak. İki ekip en son 1 Kasım 2012 yılında yine bir Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında karşı karşıya gelmiş ve Kasımpaşa’nın evinde oynanan karşılaşma ev sahibinin 5-0’lık galibiyetiyle tamamlanmıştı.
66 Ruhunun Kupadaki Rakibi Kasımpaşa Oldu!

Ziraat Türkiye Kupası serüveninde sırasıyla Bayburt Özel İdaresi Spor ve Adanaspor’u eleyen temsilcimiz Kocaelispor’un 5.turdaki rakibi Kasımpaşa oldu. Toplam 32 takım rekabet halinde olacağı 5.tur karşılaşmaları 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde oynanacak.

KOCAELİSPOR’U TEMSİLEN ULAŞ YILDIZ KATILDI

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti. Kura çekimine Kocaelispor adına TFF İlişkileri Sorumlusu Ulaş Yıldız katıldı. 5. Eleme Turu'nda; geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'i ilk 5 sırada tamamlayan ekiplerle ZTK 4. Eleme Turu karşılaşmaları ardından turu geçen 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edeceği 5.tur mücadeleleri tek maç usulü ile 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde oynanacak.

EN SON 5-0 İLE ELENMİŞTİK

Körfez ekibini temsilen organizasyonda yer alan Ulaş Yıldız kurada 2 numaralı kağıdı çekti. Böylelikle kupa hikayesine sırasıyla Bayburt Özel İdare ve Adanaspor’u eleyerek 5.tura geçmeyi başaran temsilcimizin bu sefer rakibi Spor Toto Süper Ligde mücadele eden İstanbul ekibi Kasımpaşa oldu. Yeşil siyahlılar sezonun ilk yarısını Adanaspor deplasmanında sonlandırılmasının ardından Aralık ayının sonunda Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa’ya önünde tur arayacak. İki ekip en son 1 Kasım 2012 yılında yine bir Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında karşı karşıya gelmiş ve Kasımpaşa’nın evinde oynanan karşılaşma ev sahibinin 5-0’lık galibiyetiyle tamamlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.