89 bin 400 adet kaçak temizlik ürünü yakalandı!

Asayiş 12.05.2021 - 14:21, Güncelleme: 12.05.2021 - 14:21
 

89 bin 400 adet kaçak temizlik ürünü yakalandı!

DÜNYACA ÜNLÜ FİRMAYA ŞOK;

Dilovası’nda yapılan baskında dünyaca ünlü bir firmanın ürünlerinin kaçak ve lisanssız şekilde üretildiği öğrenildi Dilovası’nda dünya çapında üretim yapan bir temizlik firmasına ait ürünler lisanssız ve izinsiz olarak üretildiği öğrenildi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Dilovası’nda dünya çapında üretim yapan bir temizlik firmasına ait ürünlerin lisanssız ve izinsiz olarak üretildiği öğrenilmesinin üzerine Demirciler Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir depoya baskın yapıldı. Dilovası Demirciler Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan baskında 89 bin 400 adet marka etiketi ve izinsiz olarak üretilmiş çok sayıda temizlik maddesi ele geçirildi. İşletme sahibi gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
DÜNYACA ÜNLÜ FİRMAYA ŞOK;

Dilovası’nda yapılan baskında dünyaca ünlü bir firmanın ürünlerinin kaçak ve lisanssız şekilde üretildiği öğrenildi

Dilovası’nda dünya çapında üretim yapan bir temizlik firmasına ait ürünler lisanssız ve izinsiz olarak üretildiği öğrenildi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Dilovası’nda dünya çapında üretim yapan bir temizlik firmasına ait ürünlerin lisanssız ve izinsiz olarak üretildiği öğrenilmesinin üzerine Demirciler Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir depoya baskın yapıldı. Dilovası Demirciler Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan baskında 89 bin 400 adet marka etiketi ve izinsiz olarak üretilmiş çok sayıda temizlik maddesi ele geçirildi. İşletme sahibi gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.