19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Abdulkerim’e destek istediler

Gebze 29.06.2021 - 12:56, Güncelleme: 29.06.2021 - 12:56
 

Abdulkerim’e destek istediler

Abdulkerim’e destek istediler

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, SMA TİP 1 hastası olan Abdulkerim Fındık’ın babası Çağdaş Fındık’ı ağırladı. Abdulkerim için başlatılan kampanya hakkında Yıldırım’a bilgi veren baba Fındık, Gebzelilerden destek istedi. SMA TİP 1 hastası olan Abdulkerim Fındık için başlatılan kampanya ile ilgili Babası Çağdaş Fındık ve kampanyanın Gebze sorumlusu Hülya Kaplan Yürek, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi verdi. Kampanya ile ilgili tüm valilik izinlerinin alındığını söyleyen Yürek, küçük Abdulkerim’in bir ablasını bu hastalık yüzünden kaybettiğine dikkat çekti. Küçük Abdülkerim’in yurtdışındaki tedavisi için “zolgensma gen terapisi tedevisi” görmesi gerektiğini söyleyen Kaplan, Bağışçıların; TR 440001002123611768305004 Ziraat Bankası Çağdaş Fındık adına bağışta bulunabileceğini ifade etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da iki adet yardım kumbarası alarak, geçmiş olsun dileklerini iletti ve kampanyaya herkesin katılması çağrısında bulundu.
Abdulkerim’e destek istediler

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, SMA TİP 1 hastası olan Abdulkerim Fındık’ın babası Çağdaş Fındık’ı ağırladı. Abdulkerim için başlatılan kampanya hakkında Yıldırım’a bilgi veren baba Fındık, Gebzelilerden destek istedi.

SMA TİP 1 hastası olan Abdulkerim Fındık için başlatılan kampanya ile ilgili Babası Çağdaş Fındık ve kampanyanın Gebze sorumlusu Hülya Kaplan Yürek, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi verdi. Kampanya ile ilgili tüm valilik izinlerinin alındığını söyleyen Yürek, küçük Abdulkerim’in bir ablasını bu hastalık yüzünden kaybettiğine dikkat çekti. Küçük Abdülkerim’in yurtdışındaki tedavisi için “zolgensma gen terapisi tedevisi” görmesi gerektiğini söyleyen Kaplan, Bağışçıların; TR 440001002123611768305004 Ziraat Bankası Çağdaş Fındık adına bağışta bulunabileceğini ifade etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da iki adet yardım kumbarası alarak, geçmiş olsun dileklerini iletti ve kampanyaya herkesin katılması çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.