19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Açılmayan kadrolar bu görüntülerin ressamıdır”

Gebze 28.01.2021 - 12:19, Güncelleme: 28.01.2021 - 12:19
 

“Açılmayan kadrolar bu görüntülerin ressamıdır”

Geçtiğimiz günlerde bir hazır döner işletmesinde çekilen video; gıda güvenliği konusundaki tehlikeyi gözler önüne sererken, CHP Gebze Eğitim Sekreteri ve Gıda Mühendisi Cemre Öğüt de duruma tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesapları üzerinden hazır döner paketleyen iki çalışanın maske kullanmadan etlerle oynayarak çektiği video tepki çekmişti. Alınan bilgiye göre, 3 gün önce sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy idaresinde gıda kontrol ve polis ekiplerince işletmede denetim yapılmış ve görüntülerin çekildiği saatlerde paketlenen et dönerlere el konulmuştu. ÖZEL SEKTÖRÜN BASKISI ALTINDA CHP Gebze Eğitim Sekreteri aynı zamanda Gıda Mühendisi Cemre Öğüt bu gündemi uzun süre meşgul eden konuyla alakalı bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Soldaki fotoğrafı eğitimsiz bilinçsiz vatandaş olarak, sağdaki fotoğrafı eğitimli(sözde), bilinçsiz ve şuursuz kamuda görevli gıda denetçileri olarak yorumlarsanız Türkiye'de gıda güvenliğinin ve halk sağlığının ne düzeyde olduğunu, belirlenmiş otoritelerce ne kadar önem verildiğini anlayabilirsiniz” ifadesini kullandı. Öğüt ayrıca “Binlerce Gıda Mühendisi kamuya atanmak için ter döküyor, özel sektörün acımasız baskısı altında mesleğini yapmaya çalışıyor. Bakanlık bünyesinde açılmayan kadrolar ve zihniyet siz yönetim anlayışı, açılan kadrolara yerleştirilen liyakatsiz yeğenler bu tablonun ressamlarıdır” şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz günlerde bir hazır döner işletmesinde çekilen video; gıda güvenliği konusundaki tehlikeyi gözler önüne sererken, CHP Gebze Eğitim Sekreteri ve Gıda Mühendisi Cemre Öğüt de duruma tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesapları üzerinden hazır döner paketleyen iki çalışanın maske kullanmadan etlerle oynayarak çektiği video tepki çekmişti. Alınan bilgiye göre, 3 gün önce sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy idaresinde gıda kontrol ve polis ekiplerince işletmede denetim yapılmış ve görüntülerin çekildiği saatlerde paketlenen et dönerlere el konulmuştu.

ÖZEL SEKTÖRÜN BASKISI ALTINDA

CHP Gebze Eğitim Sekreteri aynı zamanda Gıda Mühendisi Cemre Öğüt bu gündemi uzun süre meşgul eden konuyla alakalı bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Soldaki fotoğrafı eğitimsiz bilinçsiz vatandaş olarak, sağdaki fotoğrafı eğitimli(sözde), bilinçsiz ve şuursuz kamuda görevli gıda denetçileri olarak yorumlarsanız Türkiye'de gıda güvenliğinin ve halk sağlığının ne düzeyde olduğunu, belirlenmiş otoritelerce ne kadar önem verildiğini anlayabilirsiniz” ifadesini kullandı. Öğüt ayrıca “Binlerce Gıda Mühendisi kamuya atanmak için ter döküyor, özel sektörün acımasız baskısı altında mesleğini yapmaya çalışıyor. Bakanlık bünyesinde açılmayan kadrolar ve zihniyet siz yönetim anlayışı, açılan kadrolara yerleştirilen liyakatsiz yeğenler bu tablonun ressamlarıdır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.