Ada Ekspresi Dilovası’ndan günde 3 defa yolcu alacak

Dilovası 28.03.2021 - 16:31, Güncelleme: 28.03.2021 - 16:32
 

Ada Ekspresi Dilovası’ndan günde 3 defa yolcu alacak

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalılar’ın, Kocaeli ve İstanbul’a ulaşımları konusunda büyük bir kolaylık sağlayan, 9 yıl aradan sonra yeniden başlayan ADA treni seferlerinin Diliskelesi İstasyonu sefer saatlerini paylaştı

Göreve geldiği günden bu yana Ulaştırma Bakanlığı ve Devlet Demir Yolları yetkilileri ile sık sık görüşmeler yaparak Dilovası halkının önemli ulaşım sorunu olan tren seferlerinin Dilovası’nda ki Diliskelesi ve Tavşancıl istasyonlarında durarak yolcu alması konusundaki Dilovalılar’ın talebini yetkililere ileten Başkan Şayir’in çalışmaları sonuç verdi ve 9 yıllık hasret sona erdi. 26 Mart’ta başlayan Adapazarı Ekspres treni seferleri Diliskelesi Tren İstasyonunda duruyor ve yolcu alıp indirebiliyor. Sefer saatlerini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yükselen Şehir Dilovası’nın dikkatine. Ada Ekspresi, Pendik’e gitmek için 06.55’te, 14.15’te ve 20.00’da Diliskelesi İstasyonu’ndan yolcu alıp indirebilecek. Ekspres, Adapazarı’na gitmek için ise; 08.40’ta, 17.00’da ve 21.45’te Diliskelesi İstasyonu’ndan yolcu alıp indirebilecek.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalılar’ın, Kocaeli ve İstanbul’a ulaşımları konusunda büyük bir kolaylık sağlayan, 9 yıl aradan sonra yeniden başlayan ADA treni seferlerinin Diliskelesi İstasyonu sefer saatlerini paylaştı

Göreve geldiği günden bu yana Ulaştırma Bakanlığı ve Devlet Demir Yolları yetkilileri ile sık sık görüşmeler yaparak Dilovası halkının önemli ulaşım sorunu olan tren seferlerinin Dilovası’nda ki Diliskelesi ve Tavşancıl istasyonlarında durarak yolcu alması konusundaki Dilovalılar’ın talebini yetkililere ileten Başkan Şayir’in çalışmaları sonuç verdi ve 9 yıllık hasret sona erdi. 26 Mart’ta başlayan Adapazarı Ekspres treni seferleri Diliskelesi Tren İstasyonunda duruyor ve yolcu alıp indirebiliyor.

Sefer saatlerini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yükselen Şehir Dilovası’nın dikkatine. Ada Ekspresi, Pendik’e gitmek için 06.55’te, 14.15’te ve 20.00’da Diliskelesi İstasyonu’ndan yolcu alıp indirebilecek. Ekspres, Adapazarı’na gitmek için ise; 08.40’ta, 17.00’da ve 21.45’te Diliskelesi İstasyonu’ndan yolcu alıp indirebilecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.