ADD' den Büyükakın' a Teşekkür

Kocaeli 12.11.2021 - 11:49, Güncelleme: 12.11.2021 - 11:49
 

ADD' den Büyükakın' a Teşekkür

ADD' den Büyükakın' a Teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği’ne 10 Kasım’da Anıtkabir’e gidip gelmeleri için otobüs tahsis etti. Dernek, bu jest nedeniyle başkan Büyükakın’ a teşekkür etti. Atatürkçü Düşünce DerneğiKocaeli Şubesi geleneksel hale getirdiği ve büyük talebin olduğu Atatürk’ün İzinde Ankara 2. Gezisi başarı ile tamamlandı. ADD Kocaeli Şubesi pandemi dolayısı ile ara verdiği etkinliklerine yeniden hız kazandırdı. Bu bağlamda ADD Kocaeli Şubesi Lise Komisyonu kurularak başkanlığa Doğa Şahin atandı. ADD Kocaeli Şubesi Lise Komisyonunun emekleri ve ADD Kocaeli Şubesi Yönetim kurulunun koordinasyonu ile gerçekleşen geziye, 40 lise öğrencisi ve yöneticiler katılım sağladı. Liseliler önce 1. Meclise giderek 10. Kasım saat: 9.05’te ataya saygı duruşunu gerçekleştirdi. Ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezine yapılan ziyarette ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl; yeni seçilen ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek Pişmaniye ve Kocaeli Spor Atkısı hediye etti. ADD Genel Merkez ziyareti sonrası Anıtkabir’e yönelen ADD Kocaeli Şubesi üyeleri; yurdun dört bir yanından gelen ziyaretçiler ile birlikte 10 Kasım heyecanını yaşayarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktılar. ADD’den yapılan açıklamada, “Şube olarak bu gezide bizlere sıfır araçlarını tahsis ederek gençlerimizin Ata’ları ile buluşmalarında desteği olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı yönetim kadrolarına teşekkürü bir borç biliriz.” denildi.  
ADD' den Büyükakın' a Teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği’ne 10 Kasım’da Anıtkabir’e gidip gelmeleri için otobüs tahsis etti. Dernek, bu jest nedeniyle başkan Büyükakın’ a teşekkür etti.

Atatürkçü Düşünce DerneğiKocaeli Şubesi geleneksel hale getirdiği ve büyük talebin olduğu Atatürk’ün İzinde Ankara 2. Gezisi başarı ile tamamlandı.

ADD Kocaeli Şubesi pandemi dolayısı ile ara verdiği etkinliklerine yeniden hız kazandırdı. Bu bağlamda ADD Kocaeli Şubesi Lise Komisyonu kurularak başkanlığa Doğa Şahin atandı. ADD Kocaeli Şubesi Lise Komisyonunun emekleri ve ADD Kocaeli Şubesi Yönetim kurulunun koordinasyonu ile gerçekleşen geziye, 40 lise öğrencisi ve yöneticiler katılım sağladı.

Liseliler önce 1. Meclise giderek 10. Kasım saat: 9.05’te ataya saygı duruşunu gerçekleştirdi. Ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezine yapılan ziyarette ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl; yeni seçilen ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek Pişmaniye ve Kocaeli Spor Atkısı hediye etti.

ADD Genel Merkez ziyareti sonrası Anıtkabir’e yönelen ADD Kocaeli Şubesi üyeleri; yurdun dört bir yanından gelen ziyaretçiler ile birlikte 10 Kasım heyecanını yaşayarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktılar.

ADD’den yapılan açıklamada, “Şube olarak bu gezide bizlere sıfır araçlarını tahsis ederek gençlerimizin Ata’ları ile buluşmalarında desteği olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı yönetim kadrolarına teşekkürü bir borç biliriz.” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.