Ağrılılar’dan geleneksel piknik

Dilovası 05.07.2021 - 14:31, Güncelleme: 05.07.2021 - 14:31
 

Ağrılılar’dan geleneksel piknik

Dilovası’nda faaliyet gösteren Ağrı Taşlıçay Yardımlaşma Derneği, Pazar günü piknik düzenledi.

Dilovası’nda yaşayan Taşlıçaylılar, geleneksel olarak her yıl düzenlenen piknikte bir araya geldi. Dilovası Taşlıçay Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel piknik, Dilovası Tavşancıl Yeşil Vadi Mesire alanında yapıldı. Etkinliğe, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi, Halil İbrahim Arslan, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Yönetimi, Ağrı Taşlıçay Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Kaya ve Yönetimi Katıldı. TAKDİRLE KARŞILANDI Etkinliğe Katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, burada yaptığı konuşmada, her yıl geleneksel olarak düzenlenen pikniğe çok sayıda misafir ağırladığına dikkati çekerek, programı düzenleyenleri tebrik etti. Dilovası Taşlıçay Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Kayada katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, “Dilovası ilçemizde ikamet eden Taşlıçaylıların böylesine güzel bir pikniğe sahip çıkmaları kamuoyunda takdirle karşılandı. Taşlıçaylıların olduğu her yerde sohbet ve bereket vardır” dedi.
Dilovası’nda faaliyet gösteren Ağrı Taşlıçay Yardımlaşma Derneği, Pazar günü piknik düzenledi.

Dilovası’nda yaşayan Taşlıçaylılar, geleneksel olarak her yıl düzenlenen piknikte bir araya geldi. Dilovası Taşlıçay Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel piknik, Dilovası Tavşancıl Yeşil Vadi Mesire alanında yapıldı. Etkinliğe, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi, Halil İbrahim Arslan, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Yönetimi, Ağrı Taşlıçay Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Kaya ve Yönetimi Katıldı.

TAKDİRLE KARŞILANDI

Etkinliğe Katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, burada yaptığı konuşmada, her yıl geleneksel olarak düzenlenen pikniğe çok sayıda misafir ağırladığına dikkati çekerek, programı düzenleyenleri tebrik etti. Dilovası Taşlıçay Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Kayada katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, “Dilovası ilçemizde ikamet eden Taşlıçaylıların böylesine güzel bir pikniğe sahip çıkmaları kamuoyunda takdirle karşılandı. Taşlıçaylıların olduğu her yerde sohbet ve bereket vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.