AK Çayırova’dan gönül köprüsü

Siyaset 08.06.2021 - 10:14, Güncelleme: 08.06.2021 - 10:14
 

AK Çayırova’dan gönül köprüsü

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova’da esnaflarla bir araya geldi. Günay, “Gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova’da esnafları ziyaret etti. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’a esnaf ziyaretlerinde ilçe yöneticileri de eşlik etti. Esnafları gezen Başkan Günay, esnaflara bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Çayırova esnafların sıkıntılarını, sorunlarını birebir dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. VATANDAŞLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİNİ ÖNEMSİYORUZ Esnafın zor ve sıkıntılı günler geçirdiklerinin farkında olduğunu söyleyen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Bu Pandemi sürecinde esnafımızın zor günler geçirdiğini bilincindeyiz gerek hükumetimiz gerek belediyelerimiz ve biz teşkilat olarak bütün gücümüzle esnaf kardeşlerimizin yanındayız. Çayıorva’yı daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için halkımızdan bizzat tavsiyeler almaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı daha huzurlu ve mutlu edecek yatırımların önerilerini dinliyoruz. Çalışmalarımıza karar vermeden önce ilk olarak halkımızı düşünüyoruz” dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova’da esnaflarla bir araya geldi. Günay, “Gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova’da esnafları ziyaret etti. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’a esnaf ziyaretlerinde ilçe yöneticileri de eşlik etti. Esnafları gezen Başkan Günay, esnaflara bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Çayırova esnafların sıkıntılarını, sorunlarını birebir dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

VATANDAŞLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Esnafın zor ve sıkıntılı günler geçirdiklerinin farkında olduğunu söyleyen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Bu Pandemi sürecinde esnafımızın zor günler geçirdiğini bilincindeyiz gerek hükumetimiz gerek belediyelerimiz ve biz teşkilat olarak bütün gücümüzle esnaf kardeşlerimizin yanındayız. Çayıorva’yı daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için halkımızdan bizzat tavsiyeler almaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı daha huzurlu ve mutlu edecek yatırımların önerilerini dinliyoruz. Çalışmalarımıza karar vermeden önce ilk olarak halkımızı düşünüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.