AK Çayırova’dan sevgi evlerine ziyaret

Siyaset 01.07.2021 - 16:33, Güncelleme: 01.07.2021 - 16:33
 

AK Çayırova’dan sevgi evlerine ziyaret

AK Çayırova’dan sevgi evlerine ziyaret

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve beraberindeki partililer, 30 Haziran ‘Koruyucu Aile Günü’nde Çayırova Sevgi Evlerine ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı, 30 Haziran’ın ‘Koruyucu Aile Günü’ olarak kutlanmasına ilişkin genelge, Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Genelgeye göre 30 Haziran’da AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı Çayırova Sevgi Evlerine ziyarette bulundu. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve beraberindeki partililer, Sevgi Evleri Müdürü Dr. Faruk Taşçı’dan koruyucu aile olmak için gerekenler hakkında bilgi aldı. TEŞEKKÜR EDERİZ Sevgi Evleri Müdürü Dr. Faruk Taşçı’ya misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “30 Haziran Koruyucu Aile Günü vesilesi ile Çayırova Sevgi Evlerine, İlçe yöneticilerimiz, Kadın kollarımızla birlikte bir ziyaret gerçekleştirdik. Sevgi Evleri Müdürümüz Dr. Faruk Taşçı Başkanımıza, yapmış olduğu güzel hizmetlerden, ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
AK Çayırova’dan sevgi evlerine ziyaret

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve beraberindeki partililer, 30 Haziran ‘Koruyucu Aile Günü’nde Çayırova Sevgi Evlerine ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı, 30 Haziran’ın ‘Koruyucu Aile Günü’ olarak kutlanmasına ilişkin genelge, Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Genelgeye göre 30 Haziran’da AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı Çayırova Sevgi Evlerine ziyarette bulundu. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve beraberindeki partililer, Sevgi Evleri Müdürü Dr. Faruk Taşçı’dan koruyucu aile olmak için gerekenler hakkında bilgi aldı.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Sevgi Evleri Müdürü Dr. Faruk Taşçı’ya misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “30 Haziran Koruyucu Aile Günü vesilesi ile Çayırova Sevgi Evlerine, İlçe yöneticilerimiz, Kadın kollarımızla birlikte bir ziyaret gerçekleştirdik. Sevgi Evleri Müdürümüz Dr. Faruk Taşçı Başkanımıza, yapmış olduğu güzel hizmetlerden, ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.