19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Gebze, birim toplantısına ev sahipliği yaptı!

Siyaset 14.06.2021 - 18:19, Güncelleme: 14.06.2021 - 18:19
 

AK Gebze, birim toplantısına ev sahipliği yaptı!

AK Gebze, birim toplantısına ev sahipliği yaptı!

AK Parti Kocaeli Teşkilatlarında, Tanıtım ve Medya Birim Başkanları toplantısı Gebze’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Mahalle teşkilatlarından ana kademeye, gençlik ve kadın kollarından birim başkanlıklarına, danışma kurulundan istişare heyetine kadar teşkilatın her kademesine önem veren AK Parti’de başarının en önemli sırlarından birisi kuruluştan bugüne bu disiplinin sürdürülmesi olarak biliniyor. Teşkilatçılığın nasıl yapılacağını 20 yılda Türkiye’ye öğreten AK Parti, geleneklerini bozmadan devam ediyor. Bu kapsamda İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İbrahim Gürsel, 12 İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlarıyla Gebze’de toplantı gerçekleşti. MALKOÇ YAKINDAN İLGİLENDİ Geniş katılımlı yapılan toplantının ev sahipliğini yapan Gebze İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Selim Malkoç, 12 ilçeden gelen misafirleriyle yakından ilgilenirken, Birim heyetini ağırlamaktan kıvanç duyduğunu dile getirdi. İl Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Gürsel de, toplantıya katılan tüm Birim başkanlarına ve ev sahibi Gebze’ye teşekkür ederek, gündemdeki konuların istişaresini gerçekleştirdi. KARŞILIKLI FİKİR SUNDULAR Toplantının gündemini ağırlıklı olarak sosyal medya oluşturdu. Dezenformasyonun son derece yüksek olduğu, bilgi kirliliğinin had safhaya ulaştığı bir dönemde sosyal medyanın önemine değinen İbrahim Gürsel, bu konuda titiz çalıştıklarını kaydetti. Toplantıda diğer tanıtım ve iletişimle ilgili konularda fikir alışverişi yapılarak son buldu.
AK Gebze, birim toplantısına ev sahipliği yaptı!

AK Parti Kocaeli Teşkilatlarında, Tanıtım ve Medya Birim Başkanları toplantısı Gebze’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Mahalle teşkilatlarından ana kademeye, gençlik ve kadın kollarından birim başkanlıklarına, danışma kurulundan istişare heyetine kadar teşkilatın her kademesine önem veren AK Parti’de başarının en önemli sırlarından birisi kuruluştan bugüne bu disiplinin sürdürülmesi olarak biliniyor. Teşkilatçılığın nasıl yapılacağını 20 yılda Türkiye’ye öğreten AK Parti, geleneklerini bozmadan devam ediyor. Bu kapsamda İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanı İbrahim Gürsel, 12 İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlarıyla Gebze’de toplantı gerçekleşti.

MALKOÇ YAKINDAN İLGİLENDİ

Geniş katılımlı yapılan toplantının ev sahipliğini yapan Gebze İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Selim Malkoç, 12 ilçeden gelen misafirleriyle yakından ilgilenirken, Birim heyetini ağırlamaktan kıvanç duyduğunu dile getirdi. İl Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Gürsel de, toplantıya katılan tüm Birim başkanlarına ve ev sahibi Gebze’ye teşekkür ederek, gündemdeki konuların istişaresini gerçekleştirdi.

KARŞILIKLI FİKİR SUNDULAR

Toplantının gündemini ağırlıklı olarak sosyal medya oluşturdu. Dezenformasyonun son derece yüksek olduğu, bilgi kirliliğinin had safhaya ulaştığı bir dönemde sosyal medyanın önemine değinen İbrahim Gürsel, bu konuda titiz çalıştıklarını kaydetti. Toplantıda diğer tanıtım ve iletişimle ilgili konularda fikir alışverişi yapılarak son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.