AK Gebze, eve yetişemeyenlere iftarlık dağıttı!

Siyaset 23.04.2021 - 11:23, Güncelleme: 23.04.2021 - 11:23
 

AK Gebze, eve yetişemeyenlere iftarlık dağıttı!

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın organize ettiği ‘İftara Beş Kala Hilal’ etkinliğinde iftara yetişemeyen vatandaşlara su, hurma ve kumanya ikramında bulunuldu.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları iftara yetişemeyen sürücü ve vatandaşlara iftariyelik ikram ediyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın da katıldığı etkinlikle iftar saatinde evine yetişmeye çalışan vatandaşlara partililer tarafından kumanya verilirken vatandaşlar bu güzel davranıştan ötürü oldukça mutlu oldu. “GENÇLERİMİZİN HEYECANINA ORTAK OLDUK” ‘İftara 5 Kala’ uygulamasının tüm Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini söyleyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya konuyla ilgili olarak “AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarımızın düzenlediği ‘İftara 5 Kala’ uygulamasını gençlerimiz Gebze’de de gerçekleştiriyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda genç kardeşlerimiz vatandaşlarımızın ramazanlarını kutlayarak iftariyeliklerimizden ikram edip, oruçlarını birlikte açıyor. Biz de bugün kendilerine eşlik ederek heyecanlarına ortak olduk. Gençlerimizin heyecanı beni ziyadesiyle mutlu etti. Her daim gençlerin başında olan Gençlik Kollarımız Başkanımıza Enes Altuntaş’ı ve yönetimini tebrik ediyorum. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.  
AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın organize ettiği ‘İftara Beş Kala Hilal’ etkinliğinde iftara yetişemeyen vatandaşlara su, hurma ve kumanya ikramında bulunuldu.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları iftara yetişemeyen sürücü ve vatandaşlara iftariyelik ikram ediyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın da katıldığı etkinlikle iftar saatinde evine yetişmeye çalışan vatandaşlara partililer tarafından kumanya verilirken vatandaşlar bu güzel davranıştan ötürü oldukça mutlu oldu.

“GENÇLERİMİZİN HEYECANINA ORTAK OLDUK”

‘İftara 5 Kala’ uygulamasının tüm Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini söyleyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya konuyla ilgili olarak “AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarımızın düzenlediği ‘İftara 5 Kala’ uygulamasını gençlerimiz Gebze’de de gerçekleştiriyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda genç kardeşlerimiz vatandaşlarımızın ramazanlarını kutlayarak iftariyeliklerimizden ikram edip, oruçlarını birlikte açıyor. Biz de bugün kendilerine eşlik ederek heyecanlarına ortak olduk. Gençlerimizin heyecanı beni ziyadesiyle mutlu etti. Her daim gençlerin başında olan Gençlik Kollarımız Başkanımıza Enes Altuntaş’ı ve yönetimini tebrik ediyorum. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.