Ak Gebze Onlara Gitti

04.02.2015 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ak Gebze Onlara Gitti

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan SOBA ve yönetimi, 7 Şubat'ta il kongresiiçin muhtarları tek tek gezmeye devam ederek kendilerini kongreye davet etti.

Çam ağacından oluşan davetiyeleri bizzat takdim eden SOBA, kendilerini kongrede görmekten mutlu olacağını ifade etti.Davet ile birlikte muhtarlardan mahalleler hakkında sa bilgi alan SOBA 'ya yönetim kurulu üyeleri,meclis üyeleri ve gençlik kolları başkanı eşlik etti. SOBA,Kirazpınar,Arapçeşme,Güzeller,İnönü,Gaziler,Yanikent,mevlana,Mustafapaşa,Sultanorhan ve Osmanyılmaz mahalleleri olmak üzere toplam onbir mahalle muhtarı ile görüştü.Böylece SOBA,Gebze'de bulunan bütün mahalle muhtarları ile görüşmüş oldu.
Ak Parti İlçe Başkanı Hasan SOBA ve yönetimi, 7 Şubat'ta il kongresiiçin muhtarları tek tek gezmeye devam ederek kendilerini kongreye davet etti.

Çam ağacından oluşan davetiyeleri bizzat takdim eden SOBA, kendilerini kongrede görmekten mutlu olacağını ifade etti.Davet ile birlikte muhtarlardan mahalleler hakkında sa bilgi alan SOBA 'ya yönetim kurulu üyeleri,meclis üyeleri ve gençlik kolları başkanı eşlik etti.

SOBA,Kirazpınar,Arapçeşme,Güzeller,İnönü,Gaziler,Yanikent,mevlana,Mustafapaşa,Sultanorhan ve Osmanyılmaz mahalleleri olmak üzere toplam onbir mahalle muhtarı ile görüştü.Böylece SOBA,Gebze'de bulunan bütün mahalle muhtarları ile görüşmüş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.