AK Gebze’den polislere moral ziyareti

Gebze 22.09.2021 - 15:55, Güncelleme: 22.09.2021 - 16:12
 

AK Gebze’den polislere moral ziyareti

AK Gebze’den polislere moral ziyareti

AK Parti Gebze İlçe Başkan Recep Kaya ve yönetimi, gece vardiyasında görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret etti. AK Parti Gebze İlçe Başkan Recep Kaya ve yönetimi, Gebze girişinde bulunan Gebze Emniyet Müdürlüğü yol kontrol noktasına ziyaret gerçekleştirdi. Görevli polis memurlarının hatırını soran Başkan Kaya ve yönetimi, asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “İlçemizin daha huzurlu olması için bu uygulama noktası büyük önem arz etmektedir. Gebze, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli yerlerinden biri, ülkemizin dünyaya açılan bir kapısı” dedi. GEBZE’NİN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ Başkan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü; “Gebze’de asayişin ve güvenliğin sağlanabilmesi en önemli unsur diye düşünüyoruz. Şu anda bulunduğumuz Polis Kontrol Noktası ise Gebze’nin önemli giriş noktası olması sebebiyle çok stratejik bir konumda. Bu kontrol noktası sayesinde Gebze’ye gelen ve giden, buradan geçen araçlar kontrol altında. Bu vesileyle biz de böylesine önemli bir noktada görev yapan, canla başla çalışan emniyet güçlerimize bir nebze olsun destek olabilmek adına ziyarette bulunmayı istedik. Allah yar ve yardımcıları olsun.”
AK Gebze’den polislere moral ziyareti

AK Parti Gebze İlçe Başkan Recep Kaya ve yönetimi, gece vardiyasında görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret etti. AK Parti Gebze İlçe Başkan Recep Kaya ve yönetimi, Gebze girişinde bulunan Gebze Emniyet Müdürlüğü yol kontrol noktasına ziyaret gerçekleştirdi. Görevli polis memurlarının hatırını soran Başkan Kaya ve yönetimi, asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “İlçemizin daha huzurlu olması için bu uygulama noktası büyük önem arz etmektedir. Gebze, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli yerlerinden biri, ülkemizin dünyaya açılan bir kapısı” dedi.

GEBZE’NİN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

Başkan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü; “Gebze’de asayişin ve güvenliğin sağlanabilmesi en önemli unsur diye düşünüyoruz. Şu anda bulunduğumuz Polis Kontrol Noktası ise Gebze’nin önemli giriş noktası olması sebebiyle çok stratejik bir konumda. Bu kontrol noktası sayesinde Gebze’ye gelen ve giden, buradan geçen araçlar kontrol altında. Bu vesileyle biz de böylesine önemli bir noktada görev yapan, canla başla çalışan emniyet güçlerimize bir nebze olsun destek olabilmek adına ziyarette bulunmayı istedik. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.