19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Gebze’ye 6 bin taze kan

Siyaset 18.01.2021 - 12:45, Güncelleme: 18.01.2021 - 12:45
 

AK Gebze’ye 6 bin taze kan

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti’nin üye kampanyası kapsamında Gebze’den 6 bin yeni üye yaptıklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında, partiye Gebze’den 6 bin yeni üye yapıldı. Zaman zaman sahaya inen, zaman zaman da online olarak üyelik çalışmaları gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak ana kademe kongrelerimizin ardından Gençlik Kolları ve Kadın Kollarımız ile mahalle teşkilatlanmalarımızı tamamladık.  Vatandaşlarımız ile bağımızı hiç koparmayıp, salgın döneminde kapılarımızı hep açık tuttuk. Bu süreçte gerek teşkilat çalışmalarımız, gerekse halkımızın talep ve isteklerine elimizden geldiğince karşılık vermek için yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Yenilenen ve tazelenen teşkilat kadrolarımız ile beraber vatandaşlarımızın derdi ile dertlenirken, büyüyen ve güçlenen AK Parti ailesine yeni üyeler kazandırmaya da devam ettik. Ayrıca ilçelerimizle birlikte çıktığımız Gönül Seferberliğinde, daha iyi bir gelecek ve lider ülke Türkiye için partimize yeni üyeler kazandırmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. GEBZE’DEKİ ÜYE SAYIMIZ HIZLA ARTTI Salgın şartlarında, salgına karşı tedbirlere de dikkat ederek AK Parti ailesine sayısı 6 bini aşan yeni üye kazandırdıklarına dikkati çeken Kaya, şöyle devam etti: “Üyelerimizin bir kısmı parti binalarımıza bizzat gelerek kendileri kayıtlarını yaptırdı, bir kısmının da evlerine ya da iş yerlerine yaptığımız ziyaretlerde üye olmalarını sağladık. Milletimize hizmet mücadelemiz, hiç durmadan, yorulmadan devam edecektir. Yeni üyelerimizle birlikte Gebze’deki üye sayımızın çok kısa sürede bu denli artış göstermesi vatandaşlarımızın, büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Partimize olan teveccühünün bir göstergesidir. Bu tablo, milletimizin geleceğini AK Parti’de gördüğünün inkâr edilemez bir işaretidir. Bu bağlamda partimize, büyük AK Parti ailemize katılan yeni dava gönüllülerimize, kıymetli üyelerimize tekrar hoş geldiniz diyorum.” HER ANI BİR KAHRAMANLIK HİKAYESİ “Biz bu davaya sevdalı büyük bir aileyiz” mesajını veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedeflerimize, durmadan, yorulmadan, aşkla, heyecanla yürümeye devam ediyoruz. Bu nedenle canla başla özverili bir şekilde çalışmamız gerektiğini unutmamamız gerekiyor. 19 senelik hikâyemizin her bir anı bir kahramanlık hikâyesidir. Bu süreçte milletimiz ile beraber yürüdüğümüz gibi, bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz. AK Parti hikâyesi içinde yer alan teşkilat mensuplarımızın her birine şükran borçluyuz. Bu münasebetle milletimizin güvenine layık olma sorumluluğunu üstlenmiş ve bu şuurla, bu vakarla çalışan, gayret gösteren tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” görüşlerini aktardı.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti’nin üye kampanyası kapsamında Gebze’den 6 bin yeni üye yaptıklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında, partiye Gebze’den 6 bin yeni üye yapıldı. Zaman zaman sahaya inen, zaman zaman da online olarak üyelik çalışmaları gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak ana kademe kongrelerimizin ardından Gençlik Kolları ve Kadın Kollarımız ile mahalle teşkilatlanmalarımızı tamamladık.  Vatandaşlarımız ile bağımızı hiç koparmayıp, salgın döneminde kapılarımızı hep açık tuttuk. Bu süreçte gerek teşkilat çalışmalarımız, gerekse halkımızın talep ve isteklerine elimizden geldiğince karşılık vermek için yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Yenilenen ve tazelenen teşkilat kadrolarımız ile beraber vatandaşlarımızın derdi ile dertlenirken, büyüyen ve güçlenen AK Parti ailesine yeni üyeler kazandırmaya da devam ettik. Ayrıca ilçelerimizle birlikte çıktığımız Gönül Seferberliğinde, daha iyi bir gelecek ve lider ülke Türkiye için partimize yeni üyeler kazandırmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

GEBZE’DEKİ ÜYE SAYIMIZ HIZLA ARTTI

Salgın şartlarında, salgına karşı tedbirlere de dikkat ederek AK Parti ailesine sayısı 6 bini aşan yeni üye kazandırdıklarına dikkati çeken Kaya, şöyle devam etti: “Üyelerimizin bir kısmı parti binalarımıza bizzat gelerek kendileri kayıtlarını yaptırdı, bir kısmının da evlerine ya da iş yerlerine yaptığımız ziyaretlerde üye olmalarını sağladık. Milletimize hizmet mücadelemiz, hiç durmadan, yorulmadan devam edecektir. Yeni üyelerimizle birlikte Gebze’deki üye sayımızın çok kısa sürede bu denli artış göstermesi vatandaşlarımızın, büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Partimize olan teveccühünün bir göstergesidir. Bu tablo, milletimizin geleceğini AK Parti’de gördüğünün inkâr edilemez bir işaretidir. Bu bağlamda partimize, büyük AK Parti ailemize katılan yeni dava gönüllülerimize, kıymetli üyelerimize tekrar hoş geldiniz diyorum.”

HER ANI BİR KAHRAMANLIK HİKAYESİ

“Biz bu davaya sevdalı büyük bir aileyiz” mesajını veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedeflerimize, durmadan, yorulmadan, aşkla, heyecanla yürümeye devam ediyoruz. Bu nedenle canla başla özverili bir şekilde çalışmamız gerektiğini unutmamamız gerekiyor. 19 senelik hikâyemizin her bir anı bir kahramanlık hikâyesidir. Bu süreçte milletimiz ile beraber yürüdüğümüz gibi, bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz. AK Parti hikâyesi içinde yer alan teşkilat mensuplarımızın her birine şükran borçluyuz. Bu münasebetle milletimizin güvenine layık olma sorumluluğunu üstlenmiş ve bu şuurla, bu vakarla çalışan, gayret gösteren tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” görüşlerini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.