AK Genç Çayırova’da sorun yok

Çayırova 08.04.2021 - 14:19, Güncelleme: 08.04.2021 - 14:19
 

AK Genç Çayırova’da sorun yok

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısında, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ağırlayarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıyı gazetemize değerlendiren AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, Çayırova’da sorunun olmadığını dile getirdi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kollarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve İl Yöneticisi Burak Kağan Göksu çalışmalar hakkında gençlerden bilgi aldı. AK Gençler çalışmaları ile ilgili Başkan Çiftçi’ye sunum yaparken pandemi dönemindeki çalışmalarından ve beklentilerden de bahsetti. “BİR ARADA SAĞLAM ÇALIŞIYORUZ” Toplantıyı gazetemize değerlendiren AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “Belediye Başkanımızla her ay düzenli olarak yaptığımız toplantımızı bu ay da gerçekleştirdik. Toplantımız güzel ve verimli geçerken, yönetim kurulu arkadaşlarımız çalışmaları ve birimleri hakkında Başkan Çiftçi’ye sunum yaptı. Her zaman bize desteğini sunan Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ediyorum. Gençler olarak Başkanımız ve belediye ekiplerimizle hep bir arada ve koordineli şekilde çalışıyoruz. Ne parti teşkilatlarımızda ne de belediyemiz arasında bir kopukluk yok. Gerek Belediyemizle gerekse de il, ilçe, kadın, gençlik ve mahalle teşkilatları olarak koordine halindeyiz. Bu ekip sağlam. O yüzden sağlam ekiple daha güzel işlerin çıkacağına eminim.” dedi. “PANDEMİYE RAĞMEN ÇALIŞIYORUZ” Pandemi de yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Genç Başkan Güveren, “Biz AK Gençler olarak pandemiye rağmen elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Şu sıra üye çalışmalarına önem ve ağırlık verdik. Bu yüzden sık sık ilçemizdeki genç kardeşlerimizle bir araya gelerek onları dinliyor, partimiz hakkında bilgiler vererek ardından da üye işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yönetimimle birlikte inanıyorum ki daha nice güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.    
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısında, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ağırlayarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıyı gazetemize değerlendiren AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, Çayırova’da sorunun olmadığını dile getirdi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kollarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve İl Yöneticisi Burak Kağan Göksu çalışmalar hakkında gençlerden bilgi aldı. AK Gençler çalışmaları ile ilgili Başkan Çiftçi’ye sunum yaparken pandemi dönemindeki çalışmalarından ve beklentilerden de bahsetti.

“BİR ARADA SAĞLAM ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıyı gazetemize değerlendiren AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “Belediye Başkanımızla her ay düzenli olarak yaptığımız toplantımızı bu ay da gerçekleştirdik. Toplantımız güzel ve verimli geçerken, yönetim kurulu arkadaşlarımız çalışmaları ve birimleri hakkında Başkan Çiftçi’ye sunum yaptı. Her zaman bize desteğini sunan Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ediyorum. Gençler olarak Başkanımız ve belediye ekiplerimizle hep bir arada ve koordineli şekilde çalışıyoruz. Ne parti teşkilatlarımızda ne de belediyemiz arasında bir kopukluk yok. Gerek Belediyemizle gerekse de il, ilçe, kadın, gençlik ve mahalle teşkilatları olarak koordine halindeyiz. Bu ekip sağlam. O yüzden sağlam ekiple daha güzel işlerin çıkacağına eminim.” dedi.

“PANDEMİYE RAĞMEN ÇALIŞIYORUZ”

Pandemi de yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Genç Başkan Güveren, “Biz AK Gençler olarak pandemiye rağmen elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Şu sıra üye çalışmalarına önem ve ağırlık verdik. Bu yüzden sık sık ilçemizdeki genç kardeşlerimizle bir araya gelerek onları dinliyor, partimiz hakkında bilgiler vererek ardından da üye işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yönetimimle birlikte inanıyorum ki daha nice güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.