19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Genç Dilovası’nı, Oğuz temsil edecek

Kocaeli 01.08.2021 - 11:01, Güncelleme: 01.08.2021 - 11:01
 

AK Genç Dilovası’nı, Oğuz temsil edecek

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in yönetiminde yaptığı görev değişikliği sonrası Dilovası AK Gençleri sevindiren bir haber geldi.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir önceki gün yönetiminde yaptığı revizyon sonrası Dilovası’nı temsilen il gençlik kolları yönetiminde yer alan Ömer Oğuz İl Başkan Yardımcılığı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığına getirilmesi AK Dilovası’nda sevinçle karşılandı. BAŞARILAR İDLİYORUM AK Parti Gençlik Kollarında yaptığı başarılı çalışmalar sonrası AK Parti Kocaeli İl Yönetiminde görev alan Oğuz’un yeni göreviyle ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir yaptığı açıklama da “Kısa sürede İl yönetiminde kendisini kabul ettiren Ömer Oğuz kardeşimizin yeni görevinde de başarılı olacağına inanarak başarılar diliyorum” dedi. 
AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in yönetiminde yaptığı görev değişikliği sonrası Dilovası AK Gençleri sevindiren bir haber geldi.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir önceki gün yönetiminde yaptığı revizyon sonrası Dilovası’nı temsilen il gençlik kolları yönetiminde yer alan Ömer Oğuz İl Başkan Yardımcılığı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığına getirilmesi AK Dilovası’nda sevinçle karşılandı.

BAŞARILAR İDLİYORUM

AK Parti Gençlik Kollarında yaptığı başarılı çalışmalar sonrası AK Parti Kocaeli İl Yönetiminde görev alan Oğuz’un yeni göreviyle ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir yaptığı açıklama da “Kısa sürede İl yönetiminde kendisini kabul ettiren Ömer Oğuz kardeşimizin yeni görevinde de başarılı olacağına inanarak başarılar diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.