19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Genç Kocaeli her zamanki yerinde

Siyaset 16.03.2021 - 10:11, Güncelleme: 16.03.2021 - 10:11
 

AK Genç Kocaeli her zamanki yerinde

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’ne tam kadro katıldı. 12 ilçeden de kongreye giden gençleri yalnız bırakmayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli gençliği her zamanki gibi yerinde” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi, dün gerçekleştirildi. Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen kongrede AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş görevini İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan’a devretti. Kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlik kollarımız şu anda Türk siyasi partilerde üye kaydı noktasında bir numaradır. Hiçbir siyasi partide şu anda bizim gençlik kollarımız kadar üye kaydına sahip olan bir başka parti yok. Topunu getirin bizim gençlerimiz kadar değiller” dedi. KOCAELİ GENÇLİĞİ HER ZAMANKİ YERİNDE Ankara’da bayram havasında gerçekleştirilen kongreye AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı tam kadro katıldı. 12 ilçeden bin 500 genç ile yola çıkan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’e AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de eşlik etti. Gençleri yalnız bırakmayan Başkan Ellibeş, “Ankara’da Gençlik Kolları 6.Olağan Kongresi’ne damga vurmak için, Kocaeli Gençliği her zamanki gibi yerinde. Onların coşkusu ve heyecanına tanık olmak için bizde salonundaki yerimizi aldık. Haydi, çocuklar gençsin önde yürü” açıklamasında bulundu. KONGREYE DAMGA VURDUK ‘Gençsin Önde Yürü, İnandığın Yolda Yürü’ sloganıyla yapılan kongrede Genel Başkan Ahmet Büyükgümüş yeniden aday olmadı. Kocaeli’nden 30 genç delegenin oy kullandığı kongrede genel başkanlık için İzmir İl Başkanı Eyüp Kadir İnan tek aday oldu. Olağan kongreye, ilimizden yaklaşık bin 500 genç katıldı. Kongreye dair açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, “Bu davaya gönül veren binlerce genç kardeşimizle çıktık yola. Ankara’da gençlik kolları kongremize katıldık. 6. Gençlik Kolları Olağan kongremiz için, yollara düştük, kongrede de her zamanki yerimizi aldık. Kocaeli gençliği olarak kongreye yine damgamızı vurarak farkımızı gösterdik” diye konuştu.  
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’ne tam kadro katıldı. 12 ilçeden de kongreye giden gençleri yalnız bırakmayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli gençliği her zamanki gibi yerinde” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi, dün gerçekleştirildi. Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen kongrede AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş görevini İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan’a devretti. Kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlik kollarımız şu anda Türk siyasi partilerde üye kaydı noktasında bir numaradır. Hiçbir siyasi partide şu anda bizim gençlik kollarımız kadar üye kaydına sahip olan bir başka parti yok. Topunu getirin bizim gençlerimiz kadar değiller” dedi.

KOCAELİ GENÇLİĞİ HER ZAMANKİ YERİNDE

Ankara’da bayram havasında gerçekleştirilen kongreye AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı tam kadro katıldı. 12 ilçeden bin 500 genç ile yola çıkan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’e AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de eşlik etti. Gençleri yalnız bırakmayan Başkan Ellibeş, “Ankara’da Gençlik Kolları 6.Olağan Kongresi’ne damga vurmak için, Kocaeli Gençliği her zamanki gibi yerinde. Onların coşkusu ve heyecanına tanık olmak için bizde salonundaki yerimizi aldık. Haydi, çocuklar gençsin önde yürü” açıklamasında bulundu.

KONGREYE DAMGA VURDUK

‘Gençsin Önde Yürü, İnandığın Yolda Yürü’ sloganıyla yapılan kongrede Genel Başkan Ahmet Büyükgümüş yeniden aday olmadı. Kocaeli’nden 30 genç delegenin oy kullandığı kongrede genel başkanlık için İzmir İl Başkanı Eyüp Kadir İnan tek aday oldu. Olağan kongreye, ilimizden yaklaşık bin 500 genç katıldı. Kongreye dair açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, “Bu davaya gönül veren binlerce genç kardeşimizle çıktık yola. Ankara’da gençlik kolları kongremize katıldık. 6. Gençlik Kolları Olağan kongremiz için, yollara düştük, kongrede de her zamanki yerimizi aldık. Kocaeli gençliği olarak kongreye yine damgamızı vurarak farkımızı gösterdik” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.