19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Gençlerde icra tamam, şimdi sıra gençlere ulaşmakta!

Siyaset 22.01.2021 - 16:39, Güncelleme: 22.01.2021 - 16:39
 

AK Gençlerde icra tamam, şimdi sıra gençlere ulaşmakta!

AK Gençlerde icra tamam, şimdi sıra gençlere ulaşmakta!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, mazbatasını almasının ardından bugün icra kurulu listesini açıkladı. “Gençsin önde yürü” sloganı ile AK Parti ailemize yakışır bir şekilde gençlerimize destek olarak davamızı sürmeye, bayrağı aldığımız yerden daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diyen AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “Yükselen Çayırova’nın AK Gençleri olarak inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Yeni icra kurulumuz ilçemize hayırlı olsun. Allah hayırlı ve güzel işler yapabilmemizi nasip etsin” dedi. İŞTE AK PARTİ ÇAYIROVA GENÇLİK KOLLARI’NIN İCRA KURULU LİSTESİ; İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren Siyasi Ve Hukuki İşler Başkanı Ekrem Yazıcı Teşkilat Başkanı Bilal Canel Seçim İşleri Başkanı Burak Çimen Tanıtım Ve Medya Başkanı Muhammed Korkutan Sosyal Politikalar Başkanı Medine Keskinkılıç Yerel Yönetimler Başkanı İbrahim Keles STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Sedat Alkan Ekonomi İşler Başkanı Muhammet Baş Yeni Seçmen Başkanı Furkan Yavuz Üniversiteler Başkanı Buğrahan Karaca Sekretarya Başkanı Abdullah Yavuz
AK Gençlerde icra tamam, şimdi sıra gençlere ulaşmakta!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, mazbatasını almasının ardından bugün icra kurulu listesini açıkladı.

“Gençsin önde yürü” sloganı ile AK Parti ailemize yakışır bir şekilde gençlerimize destek olarak davamızı sürmeye, bayrağı aldığımız yerden daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diyen AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “Yükselen Çayırova’nın AK Gençleri olarak inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Yeni icra kurulumuz ilçemize hayırlı olsun. Allah hayırlı ve güzel işler yapabilmemizi nasip etsin” dedi.

İŞTE AK PARTİ ÇAYIROVA GENÇLİK KOLLARI’NIN İCRA KURULU LİSTESİ;

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren

Siyasi Ve Hukuki İşler Başkanı Ekrem Yazıcı

Teşkilat Başkanı Bilal Canel

Seçim İşleri Başkanı Burak Çimen

Tanıtım Ve Medya Başkanı Muhammed Korkutan

Sosyal Politikalar Başkanı Medine Keskinkılıç

Yerel Yönetimler Başkanı İbrahim Keles

STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Sedat Alkan

Ekonomi İşler Başkanı Muhammet Baş

Yeni Seçmen Başkanı Furkan Yavuz

Üniversiteler Başkanı Buğrahan Karaca

Sekretarya Başkanı Abdullah Yavuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.