AK Kadın Kocaeli’de A takımı değişti!

Siyaset 10.08.2021 - 09:50, Güncelleme: 10.08.2021 - 09:50
 

AK Kadın Kocaeli’de A takımı değişti!

Geçtiğimiz Şubat ayında kongresini yaparak yönetimini ve icrasını oluşturan ve ardından çalışmalarına yoğun bir şekilde başlayan AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, A takımında değişikliğe gitti.

Geçirdiği talihsiz bir kaza nedeniyle dün ayağı kırılan AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, icra değişikliğine gitti. Başkan Özdemir'in yeni A takımında iki birimi yenilendi, iki birim arasında görev değişimi yaparken yeni olan Bilgi ve İletişim Teknoloji birimine ise ilk isimin atamasını yaptı. Buna göre; Yasemin Kulaç Erdin ile Şafak Durak'la yer değiştirdi. Arge Birimine Fatma Kahraman Gudil, Dış İlişkilere ise Menşure Yılmaz, Bilgi İletişim ve Teknoloji'ye Şevval Oruç getirildi. İŞTE BAŞKAN ÖZDEMİR'İN YENİ A TAKIMI Yasemin Özdemir (Başkan) Feride Ay (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı) Aydan Yılmaz (Teşkilat Başkanı) Canan Mollaoğlu (Seçim İşleri Başkanı) Şafak Durak (Tanıtım ve Medya Başkanı) Menşure Yılmaz (Dış İlişkiler Başkanı) Gülyaşar Uçar (Sosyal Politikalar Başkanı) İpar Katre (Yerel Yönetimler Başkanı) Ecenur Sevilen Şengöz (Ekonomi İşleri Başkanı) Yasemin Kulaç Erdin (Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı) Ayşe Nur Efe (İnsan Hakları Başkanı) Aylin Çalışkan (Mali ve İdari İşler Başkanı) Arzu Arslan (Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı) Fatma Kahraman Gudil (Ar-Ge Başkanı) Şevval Oruç (Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı) Fatma Güngör (Sekreterlik
Geçtiğimiz Şubat ayında kongresini yaparak yönetimini ve icrasını oluşturan ve ardından çalışmalarına yoğun bir şekilde başlayan AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, A takımında değişikliğe gitti.

Geçirdiği talihsiz bir kaza nedeniyle dün ayağı kırılan AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, icra değişikliğine gitti. Başkan Özdemir'in yeni A takımında iki birimi yenilendi, iki birim arasında görev değişimi yaparken yeni olan Bilgi ve İletişim Teknoloji birimine ise ilk isimin atamasını yaptı. Buna göre; Yasemin Kulaç Erdin ile Şafak Durak'la yer değiştirdi. Arge Birimine Fatma Kahraman Gudil, Dış İlişkilere ise Menşure Yılmaz, Bilgi İletişim ve Teknoloji'ye Şevval Oruç getirildi.

İŞTE BAŞKAN ÖZDEMİR'İN YENİ A TAKIMI

Yasemin Özdemir (Başkan)

Feride Ay (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı)

Aydan Yılmaz (Teşkilat Başkanı)

Canan Mollaoğlu (Seçim İşleri Başkanı)

Şafak Durak (Tanıtım ve Medya Başkanı)

Menşure Yılmaz (Dış İlişkiler Başkanı)

Gülyaşar Uçar (Sosyal Politikalar Başkanı)

İpar Katre (Yerel Yönetimler Başkanı)

Ecenur Sevilen Şengöz (Ekonomi İşleri Başkanı)

Yasemin Kulaç Erdin (Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı)

Ayşe Nur Efe (İnsan Hakları Başkanı)

Aylin Çalışkan (Mali ve İdari İşler Başkanı)

Arzu Arslan (Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı)

Fatma Kahraman Gudil (Ar-Ge Başkanı)

Şevval Oruç (Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı)

Fatma Güngör (Sekreterlik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.