19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kadınlar, Çiftçi’ye bakın neden gitti?

Siyaset 21.01.2021 - 15:39, Güncelleme: 21.01.2021 - 15:39
 

AK Kadınlar, Çiftçi’ye bakın neden gitti?

AK Kadınlar, Çiftçi’ye bakın neden gitti?

AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez yeni yönetim kurulu ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Kadınlara hitaben konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kadınlarla beraber çalışmaktan gurur duyduklarını söyleyerek, "Bizler Belediye Başkanlığı olarak her zaman teşkilatlarımızın yanındayız. Onlarla birlikte yol yürümekten de gurur duyuyoruz. İnşallah Çayırova ailesini Çayırova kadınını hep birlikte el birliği ile bir yere taşımak içinde çalışıyoruz ve fikir birliği ediyoruz. Müthiş de bir uyum var. Seyhan Başkanımızın getirmiş olduğu enerji ve ivme de ortada. Kendisine, yönetimde yer alan tüm kadınlara teşekkür eder, yeni yönetime başarılar dilerim" şeklinde konuştu. “MEMLEKETE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ” Başkan Çiftçi'ye desteğinden dolayı teşekkür eden AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez ise, "AK Parti Çayırova Kadın Kolları Yönetim Kurulu olarak Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'yi ziyaret etmek istedik. Çünkü her zaman bize destek verdi. Biz bir aile olarak memlekete hizmet etme noktasında devam edeceğiz. Nazik kabullerinden ötürü kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.
AK Kadınlar, Çiftçi’ye bakın neden gitti?

AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez yeni yönetim kurulu ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Kadınlara hitaben konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kadınlarla beraber çalışmaktan gurur duyduklarını söyleyerek, "Bizler Belediye Başkanlığı olarak her zaman teşkilatlarımızın yanındayız. Onlarla birlikte yol yürümekten de gurur duyuyoruz. İnşallah Çayırova ailesini Çayırova kadınını hep birlikte el birliği ile bir yere taşımak içinde çalışıyoruz ve fikir birliği ediyoruz. Müthiş de bir uyum var. Seyhan Başkanımızın getirmiş olduğu enerji ve ivme de ortada. Kendisine, yönetimde yer alan tüm kadınlara teşekkür eder, yeni yönetime başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

“MEMLEKETE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Çiftçi'ye desteğinden dolayı teşekkür eden AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez ise, "AK Parti Çayırova Kadın Kolları Yönetim Kurulu olarak Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'yi ziyaret etmek istedik. Çünkü her zaman bize destek verdi. Biz bir aile olarak memlekete hizmet etme noktasında devam edeceğiz. Nazik kabullerinden ötürü kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.