19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti ihtiyaç sahiplerini sevindirecek

Siyaset 31.03.2021 - 11:03, Güncelleme: 31.03.2021 - 11:03
 

AK Parti ihtiyaç sahiplerini sevindirecek

AK Parti’de uzun yıllar siyaset yapan ve geçtiğimiz aylarda koronavirüs nedeniyle vefat eden merhum Mehmet İpşiroğlu ile Nevin Hanım anısına yakın dostları, ihtiyaç sahipleri ve çocuklar için yardım kampanyası düzenlendiğini söyleyen AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanlarından Mahmut Civelek koronavirüs hakkında bir farkındalık oluşturmayı amaçladığını kaydetti.

AK Parti’de uzun yıllar siyaset yapan, çevresinde çok sevilen iş insanı Mehmet İpşiroğlu ile eşi Nevin Hanım, geçtiğimiz yılın son günlerinde korona virüse yenik düşüp bir hafta arayla vefat etmişti. AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanlarından ve aynı zamanda ilimizin sosyal yardımlaşma alanında en etkin sivil toplum kuruluşlarından olan Ay Işığı Derneği Kurucu Başkanı Mahmut Civelek’in öncülüğündeki yakın dostları İpşiroğlu adına çocukları ve ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir kampanya düzenledi. ONLARI UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL Kampanya için özel bir davet ve organizasyon yapmadıklarını ama haberi duyan pek çok kişinin bu oluşumda yer almak istediğini belirten Civelek şunları söyledi: “Herkesin hayatında yeri dolmayacak, özel dostları vardır. Mehmet Ağabey de bizim için öyle bir dost ve yol arkadaşımızdı. Mehmet Ağabey, eşi Nevin Hanım’ı çok severdi. Eşini hayatta tutmak için yaklaşık 10 yıl önce bir böbreğini kendisine vermişti. Koronavirüse yakalandıklarında da ‘-Allah bize bir birimizin acısını göstermesin’ diye dua ederlerdi. Biz elbette ki bilemeyiz ama duaları kabul olmuş olacak ki, bu dünyadan ebedi aleme birlikte göç ettiler. Onları unutmak, anılarını silip atmak mümkün değil. Bu nedenle yakın arkadaşları olarak ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyecek yardımında bulunup, Mehmet Ağabey ve eşi Nevin Hanım için hayır dualarını almak istedik.” KAMPANYAYA GELEN DESTEK BİZLERİ DUYGULANDIRDI “En çok çocuklarımızı sevindirmek, yüzlerini güldürmek istedik. Bu nedenle onlara da bazı hediyeler hazırladık. Özel bir davet ya da duyuru yapmadık ama Mehmet Ağabey’in ne kadar çok sevildiğini bu organizasyon sırasında bir kez daha gördük. Duyan herkesin çorbada tuzumuz olsun misali kampanyaya desteği bizleri duygulandırdı. Bu vesile ile Koronavirüs salgınına karşı bir farkındalık da oluşturmak istiyoruz. Lütfen daha dikkatli ve hassas olalım. Sevdiklerimizi ve kendimizi bu illetten koruyalım. Önümüz Ramazan Ayı. Ramazan Ayını da ihtiyaç sahiplerini sevindirmek için bir fırsata dönüştürelim, çevremize yardım edip, hayır dua almaya çalışalım”.
AK Parti’de uzun yıllar siyaset yapan ve geçtiğimiz aylarda koronavirüs nedeniyle vefat eden merhum Mehmet İpşiroğlu ile Nevin Hanım anısına yakın dostları, ihtiyaç sahipleri ve çocuklar için yardım kampanyası düzenlendiğini söyleyen AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanlarından Mahmut Civelek koronavirüs hakkında bir farkındalık oluşturmayı amaçladığını kaydetti.

AK Parti’de uzun yıllar siyaset yapan, çevresinde çok sevilen iş insanı Mehmet İpşiroğlu ile eşi Nevin Hanım, geçtiğimiz yılın son günlerinde korona virüse yenik düşüp bir hafta arayla vefat etmişti. AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanlarından ve aynı zamanda ilimizin sosyal yardımlaşma alanında en etkin sivil toplum kuruluşlarından olan Ay Işığı Derneği Kurucu Başkanı Mahmut Civelek’in öncülüğündeki yakın dostları İpşiroğlu adına çocukları ve ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir kampanya düzenledi.

ONLARI UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL

Kampanya için özel bir davet ve organizasyon yapmadıklarını ama haberi duyan pek çok kişinin bu oluşumda yer almak istediğini belirten Civelek şunları söyledi: “Herkesin hayatında yeri dolmayacak, özel dostları vardır. Mehmet Ağabey de bizim için öyle bir dost ve yol arkadaşımızdı. Mehmet Ağabey, eşi Nevin Hanım’ı çok severdi. Eşini hayatta tutmak için yaklaşık 10 yıl önce bir böbreğini kendisine vermişti. Koronavirüse yakalandıklarında da ‘-Allah bize bir birimizin acısını göstermesin’ diye dua ederlerdi. Biz elbette ki bilemeyiz ama duaları kabul olmuş olacak ki, bu dünyadan ebedi aleme birlikte göç ettiler. Onları unutmak, anılarını silip atmak mümkün değil. Bu nedenle yakın arkadaşları olarak ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyecek yardımında bulunup, Mehmet Ağabey ve eşi Nevin Hanım için hayır dualarını almak istedik.”

KAMPANYAYA GELEN DESTEK BİZLERİ DUYGULANDIRDI

“En çok çocuklarımızı sevindirmek, yüzlerini güldürmek istedik. Bu nedenle onlara da bazı hediyeler hazırladık. Özel bir davet ya da duyuru yapmadık ama Mehmet Ağabey’in ne kadar çok sevildiğini bu organizasyon sırasında bir kez daha gördük. Duyan herkesin çorbada tuzumuz olsun misali kampanyaya desteği bizleri duygulandırdı. Bu vesile ile Koronavirüs salgınına karşı bir farkındalık da oluşturmak istiyoruz. Lütfen daha dikkatli ve hassas olalım. Sevdiklerimizi ve kendimizi bu illetten koruyalım. Önümüz Ramazan Ayı. Ramazan Ayını da ihtiyaç sahiplerini sevindirmek için bir fırsata dönüştürelim, çevremize yardım edip, hayır dua almaya çalışalım”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.