AK Parti İl yönetimine 140 kişi başvurdu

Kocaeli 14.02.2018 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Parti İl yönetimine 140 kişi başvurdu

AK Parti İl yönetimine girmek için AK Parti eski İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, eski Körfez ilçe Başkanı Osman Badem, eski Gebze ilçe başkanı Hasan Soba ile birlikte 100’ün üzerinde isim başvuruda bulunduğu öğrenildi.

AK Parti'de 6. Olağan İl Kongresi 25 Şubat Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Yahya Kaptan'da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda saat 13.00'da gerçekleştirilecek kongrede mevcut başkan Şemsettin Ceyhan genel merkez yönetimi tarafından tek aday gösterilmişti. 140 KİŞİ BAŞVURDU 50 kişilik AK Parti il yönetimine girmek isteyenler için 6 Şubat tarihinde başlayan başvuru süreci 12 Şubat günü saat 18.00 itibariyle sona erdi. Tüm ilçelerden İl yönetimine girmek için yaklaşık 140 kişinin CV’leri alındı. Başvuruda bulunanlar arasında 50 kişilik asil 50 kişilik yedek isim belirlendikten sonra onay için genel merkeze gönderilecek. 482’si seçilmiş, 58’i doğal olmak üzere toplam 546 delegenin oy kullanacağı kongrede 50 asil, 50 yedek il yöneticisi, 5 disiplin kurulu, 3 Demokrasi Hakem Heyeti ve 27 büyük kongre delegesi seçilecek. Gebze’de kongre yapılmadığı için Gebze delegasyonu oy kullanamayacak. Partide kongre hazırlık çalışmaları hummalı bir şekilde sürüyor.
AK Parti İl yönetimine girmek için AK Parti eski İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, eski Körfez ilçe Başkanı Osman Badem, eski Gebze ilçe başkanı Hasan Soba ile birlikte 100’ün üzerinde isim başvuruda bulunduğu öğrenildi.

AK Parti'de 6. Olağan İl Kongresi 25 Şubat Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Yahya Kaptan'da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda saat 13.00'da gerçekleştirilecek kongrede mevcut başkan Şemsettin Ceyhan genel merkez yönetimi tarafından tek aday gösterilmişti.

140 KİŞİ BAŞVURDU

50 kişilik AK Parti il yönetimine girmek isteyenler için 6 Şubat tarihinde başlayan başvuru süreci 12 Şubat günü saat 18.00 itibariyle sona erdi. Tüm ilçelerden İl yönetimine girmek için yaklaşık 140 kişinin CV’leri alındı. Başvuruda bulunanlar arasında 50 kişilik asil 50 kişilik yedek isim belirlendikten sonra onay için genel merkeze gönderilecek. 482’si seçilmiş, 58’i doğal olmak üzere toplam 546 delegenin oy kullanacağı kongrede 50 asil, 50 yedek il yöneticisi, 5 disiplin kurulu, 3 Demokrasi Hakem Heyeti ve 27 büyük kongre delegesi seçilecek. Gebze’de kongre yapılmadığı için Gebze delegasyonu oy kullanamayacak. Partide kongre hazırlık çalışmaları hummalı bir şekilde sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.