AK Partili Kaya’nın mutlu günü!

Gebze 10.04.2021 - 13:39, Güncelleme: 10.04.2021 - 13:39
 

AK Partili Kaya’nın mutlu günü!

AK Partili Kaya’nın mutlu günü!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın oğlu Enes Kaya, Büşra Kaldırım ile aile arasında yapılan törenle nişanlandı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın oğlu Enes Kaya Büşra Kaldırım ile evliliğe giden yolda ilk adımı atarak nişanlandı. Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşen nişan törenine Kaya ve Kaldırım ailelerinin yakın dostları, akraba ve arkadaşları çiftin mutluluklarına ortak olurken, genç çiftin nişan yüzüklerini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz taktı. Yüzüklerin takılmasının ardından gençlere yaşam boyu mutluluklar dileyen Başkan Büyükgöz, "Allah tamamına erdirsin, mutluluklar diliyorum" dedi. KAYA, MUTLULUĞUNU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Öte yandan mutluluğunu sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya “İlk göz ağrım biricik oğlum Enes’i nişanladık. Büşra adında bir kızımız daha oldu. Rabbim hayırlısıyla neticelendirmeyi nasip eylesin. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’e ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.  
AK Partili Kaya’nın mutlu günü!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın oğlu Enes Kaya, Büşra Kaldırım ile aile arasında yapılan törenle nişanlandı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın oğlu Enes Kaya Büşra Kaldırım ile evliliğe giden yolda ilk adımı atarak nişanlandı. Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşen nişan törenine Kaya ve Kaldırım ailelerinin yakın dostları, akraba ve arkadaşları çiftin mutluluklarına ortak olurken, genç çiftin nişan yüzüklerini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz taktı. Yüzüklerin takılmasının ardından gençlere yaşam boyu mutluluklar dileyen Başkan Büyükgöz, "Allah tamamına erdirsin, mutluluklar diliyorum" dedi.

KAYA, MUTLULUĞUNU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Öte yandan mutluluğunu sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya “İlk göz ağrım biricik oğlum Enes’i nişanladık. Büşra adında bir kızımız daha oldu. Rabbim hayırlısıyla neticelendirmeyi nasip eylesin. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’e ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.