AK Parti’nin programları ertelendi!

Siyaset 13.08.2021 - 16:21, Güncelleme: 13.08.2021 - 16:21
 

AK Parti’nin programları ertelendi!

AK Parti’nin programları ertelendi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yarın (14 Ağustos) Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 16.00’da yapılması planlanan 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi ve AK Parti’nin 20’nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin son günlerde yaşanan afetlerden dolayı ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz gün ilçe ana kademe ve kadın kolları başkanlarıyla bir araya gelerek yarın (14 Ağustos) Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 16.00’da yapılması planlanan AK Parti’nin 20.yılı kuruluş etkinliklerinin ve 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisinin sel ve yangın felaketleri nedeniyle sade ama çok anlamlı olacağını açıklamıştı. Kastamonu, Sinop ve Bartın illerinde yaşanan sel felaketinin ağır bilançosunun ortaya çıkmasıyla birlikte, Başkan Ellibeş, yapılması planlanan etkinliklerin ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. AFETZEDELERE ACİL ŞİFALAR DİLEDİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı olarak hitap edeceği etkinliklerin iptal edildiğini açıklayan AK Parti Kocaeli İL Başkanı Mehmet Elllibeş; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde yaşanan afetlerden dolayı AK Parti 20’nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin ertelendiğini duyurmuştur. Bu nedenle 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisimiz de ileri bir tarihe ertelenmiştir.  Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara ve afetzedelere acil şifalar dileriz” ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin programları ertelendi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yarın (14 Ağustos) Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 16.00’da yapılması planlanan 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi ve AK Parti’nin 20’nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin son günlerde yaşanan afetlerden dolayı ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz gün ilçe ana kademe ve kadın kolları başkanlarıyla bir araya gelerek yarın (14 Ağustos) Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 16.00’da yapılması planlanan AK Parti’nin 20.yılı kuruluş etkinliklerinin ve 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisinin sel ve yangın felaketleri nedeniyle sade ama çok anlamlı olacağını açıklamıştı. Kastamonu, Sinop ve Bartın illerinde yaşanan sel felaketinin ağır bilançosunun ortaya çıkmasıyla birlikte, Başkan Ellibeş, yapılması planlanan etkinliklerin ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

AFETZEDELERE ACİL ŞİFALAR DİLEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı olarak hitap edeceği etkinliklerin iptal edildiğini açıklayan AK Parti Kocaeli İL Başkanı Mehmet Elllibeş; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde yaşanan afetlerden dolayı AK Parti 20’nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin ertelendiğini duyurmuştur. Bu nedenle 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisimiz de ileri bir tarihe ertelenmiştir.  Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara ve afetzedelere acil şifalar dileriz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.