Aksaray hazırlıkları sürüyor

Spor 21.10.2021 - 11:05, Güncelleme: 21.10.2021 - 11:05
 

Aksaray hazırlıkları sürüyor

Aksaray hazırlıkları sürüyor

Sahasında Kuşadası Gençlikspor'u mağlup ederek ilk galibiyetini elde eden temsilcimiz redoks Darıca GB hafta sonu Aksaray'a konuk olacak. MORALLER YERİNDE Cengiz Seçsev ile çıktığı ikinci maçında galibiyetle tanışan sarı-yeşilli ekipte moraller yüksek. Ligde Sarp Yiğit ile çıktığı 5 maçta galibiyet elde edemeyen Darıca GB geçen hafta sonu lider Kuşadası Gençlikspor'u devirerek büyük moral buldu. Bu galibiyetin keyfi ile hafta içi sıkı bir tempoda  68 Aksaray Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde geçen hafta Şile Yıldızspor'a 4-2 mağlup olan rakibimiz 10 puanla üst sıraları zorluyor. Darıca GB bugün yapacağı çift kale maçla bu zorlu maçın provasını gerçekleştirecek.
Aksaray hazırlıkları sürüyor

Sahasında Kuşadası Gençlikspor'u mağlup ederek ilk galibiyetini elde eden temsilcimiz redoks Darıca GB hafta sonu Aksaray'a konuk olacak.

MORALLER YERİNDE

Cengiz Seçsev ile çıktığı ikinci maçında galibiyetle tanışan sarı-yeşilli ekipte moraller yüksek. Ligde Sarp Yiğit ile çıktığı 5 maçta galibiyet elde edemeyen Darıca GB geçen hafta sonu lider Kuşadası Gençlikspor'u devirerek büyük moral buldu. Bu galibiyetin keyfi ile hafta içi sıkı bir tempoda  68 Aksaray Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde geçen hafta Şile Yıldızspor'a 4-2 mağlup olan rakibimiz 10 puanla üst sıraları zorluyor. Darıca GB bugün yapacağı çift kale maçla bu zorlu maçın provasını gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.