Aktaş, “Vaka sayısında Avrupa şampiyonuyuz!”

Siyaset 27.03.2021 - 13:52, Güncelleme: 27.03.2021 - 13:52
 

Aktaş, “Vaka sayısında Avrupa şampiyonuyuz!”

Aktaş, “Vaka sayısında Avrupa şampiyonuyuz!”

AK Parti 7. Olağan Kongresi’nin yankıları bölgemizde halâ sürerken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Başkan Aktaş, artan vaka sayılarının olduğu bu günlerde ağzına kadar dolu salonlarda kongre yapılmasının doğru olmadığını vurgulayarak “Vaka sayısında Avrupa şampiyonuyuz” dedi. AK Parti 7. Olağan Kongresi’nin yankıları bölgemizde halâ sürüyor. Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiren kongreye partililer, 81 ilden yüzlerce otobüslerle katılırken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş duruma tepki göstererek konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasına Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılboğa, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarının katıldı. ‘Esnafa ceza iktidara sefa kahrolsun korona, Maske-Hijyen-Mesafe AK Parti Kongrelerinde hepsi hikaye, Bizi covid değil vurdumduymaz tavrınız öldürüyor, Sayenizde değil size rağmen yaşıyoruz’ yazılı pankartlarla açıklama yapan CHP Darıca heyeti açıklamasında AK Parti teşkilatlarına yüklendi. Basın açıklamasında CHP heyeti adına konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Yeni vaka sayısında maalesef Avrupa şampiyonuyuz. Üstelik Avrupa bizden aşıda çok daha ileride. Hal böyle iken; kongre yapanların, Kaç esnafın kepenk kapattığından, kaç lokantanın yok olduğundan, kaç garsonun, kaç kominin işsiz kaldığından, kaç çay ocağının, kahvehanenin, kantin işletmecisinin battığından haberi var mı? 1 yıldır hayatı vatandaşa zehir ettiniz! COVİD yüzünden; İnsanlar işsiz, Çocuklar eğitimden uzak, İnsanlar evlerine hapis ve sevdiklerinden ayrı toprağa girenler var. Millet size hakkini helal etmeyecek!” dedi. “BU PARTİNİN İSMİNDE BİR DE ADALET VAR” Sözlerini sürdüren Başkan Aktaş, “Motosiklette, arkasında oturduğu eşini “sosyal mesafe nerede?” diye motordan indiren sistem, 65 yaş üzeri olduğu için otobüsten indirilmek istenen teyze: 'Ben çalışmazsam açım' diyorsa ve hala indiriliyorken, Babasını bankada beklerken ağzı kapalı olmasına rağmen polis ekiplerince maske takmayan çocuğa 900 TL para cezası kesilirken, Gidecek yeri olmadığı için ceza kesilen kâğıt toplayıcısı varken, Dağ başında tek başına hayvanlarını otlatan neneme ceza kesilirken, bir de hani sözüm; eczanede çay içenlere kameralar önünde ceza kesen kaymakam varken, 1 yıldır maske, tulum, siperlikle en zor şartlarda çalışan, aylarca ailelerinden uzakta kalan ve hayatını kaybeden sağlık çalışanları, intihar eden işyeri sahipleri ve müzisyenler varken, Hınca hınç dolu otobüs içinde maskesiz eğlenen insanlara ve kongre salonlarında “Maske-Mesafe-Temizlik” kuralına uymayan yandaşlara herhangi bir işlem uygulanmadı. İş kendisine geldi mi her yolu mubah görüyor bu hükümet. Yanlış anlamayın, bu partinin isminde bir de Adalet var. Şu soruyu sormaktan kendimizi alamıyoruz. “Virüsün siyasi kimliği mi var?” ifadelerini kullandı.
Aktaş, “Vaka sayısında Avrupa şampiyonuyuz!”

AK Parti 7. Olağan Kongresi’nin yankıları bölgemizde halâ sürerken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Başkan Aktaş, artan vaka sayılarının olduğu bu günlerde ağzına kadar dolu salonlarda kongre yapılmasının doğru olmadığını vurgulayarak “Vaka sayısında Avrupa şampiyonuyuz” dedi.

AK Parti 7. Olağan Kongresi’nin yankıları bölgemizde halâ sürüyor. Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiren kongreye partililer, 81 ilden yüzlerce otobüslerle katılırken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş duruma tepki göstererek konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasına Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılboğa, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarının katıldı. ‘Esnafa ceza iktidara sefa kahrolsun korona, Maske-Hijyen-Mesafe AK Parti Kongrelerinde hepsi hikaye, Bizi covid değil vurdumduymaz tavrınız öldürüyor, Sayenizde değil size rağmen yaşıyoruz’ yazılı pankartlarla açıklama yapan CHP Darıca heyeti açıklamasında AK Parti teşkilatlarına yüklendi. Basın açıklamasında CHP heyeti adına konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Yeni vaka sayısında maalesef Avrupa şampiyonuyuz. Üstelik Avrupa bizden aşıda çok daha ileride. Hal böyle iken; kongre yapanların, Kaç esnafın kepenk kapattığından, kaç lokantanın yok olduğundan, kaç garsonun, kaç kominin işsiz kaldığından, kaç çay ocağının, kahvehanenin, kantin işletmecisinin battığından haberi var mı? 1 yıldır hayatı vatandaşa zehir ettiniz! COVİD yüzünden; İnsanlar işsiz, Çocuklar eğitimden uzak, İnsanlar evlerine hapis ve sevdiklerinden ayrı toprağa girenler var. Millet size hakkini helal etmeyecek!” dedi.

“BU PARTİNİN İSMİNDE BİR DE ADALET VAR”

Sözlerini sürdüren Başkan Aktaş, “Motosiklette, arkasında oturduğu eşini “sosyal mesafe nerede?” diye motordan indiren sistem, 65 yaş üzeri olduğu için otobüsten indirilmek istenen teyze: 'Ben çalışmazsam açım' diyorsa ve hala indiriliyorken, Babasını bankada beklerken ağzı kapalı olmasına rağmen polis ekiplerince maske takmayan çocuğa 900 TL para cezası kesilirken, Gidecek yeri olmadığı için ceza kesilen kâğıt toplayıcısı varken, Dağ başında tek başına hayvanlarını otlatan neneme ceza kesilirken, bir de hani sözüm; eczanede çay içenlere kameralar önünde ceza kesen kaymakam varken, 1 yıldır maske, tulum, siperlikle en zor şartlarda çalışan, aylarca ailelerinden uzakta kalan ve hayatını kaybeden sağlık çalışanları, intihar eden işyeri sahipleri ve müzisyenler varken, Hınca hınç dolu otobüs içinde maskesiz eğlenen insanlara ve kongre salonlarında “Maske-Mesafe-Temizlik” kuralına uymayan yandaşlara herhangi bir işlem uygulanmadı. İş kendisine geldi mi her yolu mubah görüyor bu hükümet. Yanlış anlamayın, bu partinin isminde bir de Adalet var. Şu soruyu sormaktan kendimizi alamıyoruz. “Virüsün siyasi kimliği mi var?” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.