ALDOSK yönetimini seçti

Spor 01.08.2021 - 13:25, Güncelleme: 01.08.2021 - 13:28
 

ALDOSK yönetimini seçti

ALDOSK yönetimini seçti

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü önceki gün ilk genel kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti. Kurucu başkanlığını yapan Ali Kemal Kol öncülüğünde tek liste olarak girilen seçimde 20 kişiden oluşan yönetim kurulu belirlendi. Genel kurul sonrası açıklama yapan Ali Kemal Kol, ‘’Yaklaşık 4 ay önce arkadaşlarım ile kurmuş olduğum Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübünün geçici yönetim sürecini tamamlayarak ilk genel kurulumuzu kulübümüz de gerçekleştirdik. Hedefimiz bölgemizde sportif faaliyetler üzerine aktiviteler düzenleyip, gençlerimize bu alandaki spor branşlarını aşılamaktır. İlerleyen zamanlarda üyelerimize dağcılık lisansı da çıkartıp, geniş kitlelere hitap edeceğiz. Önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulumuzla beraber ilk toplantımızı yaparak görev dağılımına gireceğiz. Sadece sportif etkinliklerle sınırlı kalmayıp, kültürel geziler, sosyal sorumluluk projeleri ve bölgemizde sosyal alanda projelere hep beraber imza atacağız’’ dedi. ALDOSK YÖNETİM KURULU 1-Ali Kemal Kol(Başkan) 2- Murat Bozdemir 3-Ayfer Akay 4-Tuğba Güler 5-Burcu Keskin 6-Ender Yılmaz 7-Volkan Kol 8-Abdulkadir Abanoz 9-Canpolat Demirhan 10-Feyza Akgül 11-Deniz Akar 12-Uğur Subaşı 13-Gülhan Özçoban 14-Ferhat Kayaaltı 15-Seyhan Yıldırım 16-İrem Kol 17-Elçin Gülşah Atlı 18-Oğuzhan Keskin 19-Behçet Canyiğit 20-Halil Beşer    
ALDOSK yönetimini seçti

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü önceki gün ilk genel kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti. Kurucu başkanlığını yapan Ali Kemal Kol öncülüğünde tek liste olarak girilen seçimde 20 kişiden oluşan yönetim kurulu belirlendi. Genel kurul sonrası açıklama yapan Ali Kemal Kol, ‘’Yaklaşık 4 ay önce arkadaşlarım ile kurmuş olduğum Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübünün geçici yönetim sürecini tamamlayarak ilk genel kurulumuzu kulübümüz de gerçekleştirdik. Hedefimiz bölgemizde sportif faaliyetler üzerine aktiviteler düzenleyip, gençlerimize bu alandaki spor branşlarını aşılamaktır. İlerleyen zamanlarda üyelerimize dağcılık lisansı da çıkartıp, geniş kitlelere hitap edeceğiz. Önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulumuzla beraber ilk toplantımızı yaparak görev dağılımına gireceğiz. Sadece sportif etkinliklerle sınırlı kalmayıp, kültürel geziler, sosyal sorumluluk projeleri ve bölgemizde sosyal alanda projelere hep beraber imza atacağız’’ dedi.

ALDOSK YÖNETİM KURULU

1-Ali Kemal Kol(Başkan)

2- Murat Bozdemir

3-Ayfer Akay

4-Tuğba Güler

5-Burcu Keskin

6-Ender Yılmaz

7-Volkan Kol

8-Abdulkadir Abanoz

9-Canpolat Demirhan

10-Feyza Akgül

11-Deniz Akar

12-Uğur Subaşı

13-Gülhan Özçoban

14-Ferhat Kayaaltı

15-Seyhan Yıldırım

16-İrem Kol

17-Elçin Gülşah Atlı

18-Oğuzhan Keskin

19-Behçet Canyiğit

20-Halil Beşer

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.