Alemdağ Maçı Cumartesi

Spor 28.10.2021 - 10:43, Güncelleme: 28.10.2021 - 10:43
 

Alemdağ Maçı Cumartesi

Alemdağ Maçı Cumartesi

Uzun bir aradan sonra yeni bir yapılanma, yeni bir ekiple sahaya inecek olan temsilcimiz Gebzespor ligdeki ilk maçına deplasmanda çıkacak. 1877 Alemdağspor maçı cumartesi günü saat 14.00'da başlayacak. GALİBİYETLE BAŞLAYALIM Pandemi ve pandemi gölgesinde oynanan mini lige katılım göstermeyen Gebzespor uzun bir aradan sonra sahaya inecek. Gebze Belediyesinin tam destek verdiği, yönetim oluşturduğu Gebzespor ligin kalburüstü bir kadro oluşturarak hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Verimli bir kamp dönemi geçiren mor-menekşeler sezonun ilk maçına deplasmanda çıkacak. Köklü bir yapıya sahip olan 1877 Alemdağspor'a cumartesi günü misafir olacak olan temsilcimiz Gebzespor'un tek hedefi galibiyet. Bu düşünce doğrultusunda Metin Köksal Terzi yönetiminde son çalışmasını bugün yapacak olan temsilcimiz kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.
Alemdağ Maçı Cumartesi

Uzun bir aradan sonra yeni bir yapılanma, yeni bir ekiple sahaya inecek olan temsilcimiz Gebzespor ligdeki ilk maçına deplasmanda çıkacak. 1877 Alemdağspor maçı cumartesi günü saat 14.00'da başlayacak.

GALİBİYETLE BAŞLAYALIM

Pandemi ve pandemi gölgesinde oynanan mini lige katılım göstermeyen Gebzespor uzun bir aradan sonra sahaya inecek. Gebze Belediyesinin tam destek verdiği, yönetim oluşturduğu Gebzespor ligin kalburüstü bir kadro oluşturarak hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Verimli bir kamp dönemi geçiren mor-menekşeler sezonun ilk maçına deplasmanda çıkacak. Köklü bir yapıya sahip olan 1877 Alemdağspor'a cumartesi günü misafir olacak olan temsilcimiz Gebzespor'un tek hedefi galibiyet. Bu düşünce doğrultusunda Metin Köksal Terzi yönetiminde son çalışmasını bugün yapacak olan temsilcimiz kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.