19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ali Babacan, Gebze'ye geliyor

Siyaset 15.06.2021 - 17:14, Güncelleme: 15.06.2021 - 17:14
 

Ali Babacan, Gebze'ye geliyor

Ali Babacan, Gebze'ye geliyor

Dünya piyasalarının başarılarını ve yöntemlerini kabul ettiği en önemli Türk ekonomistlerden biri olan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gebze'ye geliyor. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Gebze ilçe binasını açmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ekonominin başkenti ilçemize geliyor. Türk ekonomisinin başkenti olarak kabul edilen Gebze'yi 29 Haziran 2021 Salı günü ziyaret edecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, güne sabah saat 09.00'da kahvaltılı toplantı ile başlayacak. Gebze ziyaretinde partisinin ilçe binasını açtıktan sonra ilçe genelinde çeşitli temaslarda bulunacak olan Babacan’ın saat 15.00'a kadar devam edecek programı ile ilgili olarak detaylar önümüzdeki günlerde il Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulacak. TÜM GÜN GEBZE’DE OLACAK Babacan'ın Gebze ziyareti ile ilgili olarak Deva Partisi Gebze ilçe Başkanı Avukat Kemal Memiş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il koordinasyon kurulu ile birlikte hummalı bir hazırlık içinde. Babacan'ın Gebze'den sonra seçim otobüsü ile ana caddelerden geçerek yakın ilçeleri ziyaret etmesi ve vatandaşlarla selamlaşması bekleniyor. Genel Başkan Ali Babacan Gebze programının ardından il merkezine hareket ederek Kocaeli İl teşkilatını da ziyaret ederek ilçe binalarının açılış törenlerine katılması ön görülüyor.
Ali Babacan, Gebze'ye geliyor

Dünya piyasalarının başarılarını ve yöntemlerini kabul ettiği en önemli Türk ekonomistlerden biri olan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gebze'ye geliyor.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Gebze ilçe binasını açmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ekonominin başkenti ilçemize geliyor. Türk ekonomisinin başkenti olarak kabul edilen Gebze'yi 29 Haziran 2021 Salı günü ziyaret edecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, güne sabah saat 09.00'da kahvaltılı toplantı ile başlayacak. Gebze ziyaretinde partisinin ilçe binasını açtıktan sonra ilçe genelinde çeşitli temaslarda bulunacak olan Babacan’ın saat 15.00'a kadar devam edecek programı ile ilgili olarak detaylar önümüzdeki günlerde il Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulacak.

TÜM GÜN GEBZE’DE OLACAK

Babacan'ın Gebze ziyareti ile ilgili olarak Deva Partisi Gebze ilçe Başkanı Avukat Kemal Memiş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il koordinasyon kurulu ile birlikte hummalı bir hazırlık içinde. Babacan'ın Gebze'den sonra seçim otobüsü ile ana caddelerden geçerek yakın ilçeleri ziyaret etmesi ve vatandaşlarla selamlaşması bekleniyor. Genel Başkan Ali Babacan Gebze programının ardından il merkezine hareket ederek Kocaeli İl teşkilatını da ziyaret ederek ilçe binalarının açılış törenlerine katılması ön görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.