Alışkanlıklarımızdan kurtulamıyoruz!

Gebze 16.03.2021 - 10:50, Güncelleme: 16.03.2021 - 10:50
 

Alışkanlıklarımızdan kurtulamıyoruz!

Alışkanlıklarımızdan kurtulamıyoruz!

Koronavirüsün hayatımıza gireli tam bir sene oldu. Bir senedir bu hastalık çok sayıda insanımızın yaşamına mal oldu. Tedbirleri elden bırakmadan yaşamaya devam ediyoruz. Ancak halen ısrarla yaptığımız yanlışlar da yok değil. Uzmanların tüm uyarılarına rağmen sokaklar kullanılmış maskelerle dolu. Çöp kovasını kullanmak yerine sokaklara gelişigüzel atılan maskeler tehlike saçarken görenlerin büyük tepkisine neden oluyorlar. BÖYLE SORUMSUZLUK OLMAZ OLSUN Sokaklara, caddelere ve kaldırımlara gelişigüzel atılan maskeler, büyük riske neden olurken vatandaşlar konuya tepki gösteriyorlar. Bir senedir aynı davranışı sergileyenlerin yüzünden virüsün bitmediğini kaydeden vatandaşlar, “Yerler maske dolu. İnatla sokaklara atıyorlar. Böyle sorumsuzluk olmaz olsun. Çöp kutusu kullanmak çok mu zor? Aynı görüntüleri görmekten usandık” yorumunu yaparken bu anlamda yetkilileri göreve davet ettiklerini ifade ediyorlar.
Alışkanlıklarımızdan kurtulamıyoruz!

Koronavirüsün hayatımıza gireli tam bir sene oldu. Bir senedir bu hastalık çok sayıda insanımızın yaşamına mal oldu. Tedbirleri elden bırakmadan yaşamaya devam ediyoruz. Ancak halen ısrarla yaptığımız yanlışlar da yok değil. Uzmanların tüm uyarılarına rağmen sokaklar kullanılmış maskelerle dolu. Çöp kovasını kullanmak yerine sokaklara gelişigüzel atılan maskeler tehlike saçarken görenlerin büyük tepkisine neden oluyorlar.

BÖYLE SORUMSUZLUK OLMAZ OLSUN

Sokaklara, caddelere ve kaldırımlara gelişigüzel atılan maskeler, büyük riske neden olurken vatandaşlar konuya tepki gösteriyorlar. Bir senedir aynı davranışı sergileyenlerin yüzünden virüsün bitmediğini kaydeden vatandaşlar, “Yerler maske dolu. İnatla sokaklara atıyorlar. Böyle sorumsuzluk olmaz olsun. Çöp kutusu kullanmak çok mu zor? Aynı görüntüleri görmekten usandık” yorumunu yaparken bu anlamda yetkilileri göreve davet ettiklerini ifade ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.