Altay Spor Kulübünün Büyük Başarısı

Spor 28.10.2021 - 10:36, Güncelleme: 28.10.2021 - 10:36
 

Altay Spor Kulübünün Büyük Başarısı

Altay Spor Kulübünün Büyük Başarısı

Kickboks Kocaeli Şampiyonası İzmit Atatürk Spor salonunda hafta sonu yapıldı. İsmail ALTAY Spor kulübünün 13 sporcuyla katıldığı şampiyonada büyük başarılar elde etti. Gebzeli sporcuların bu başarısı kulüpte ve Gebze bölgesinde de büyük bir memnuniyetle karşılandı. Şampiyonada Gebze bölgesi sporcuları 6. Birincilik, 4 ikincilik, 3 üçüncülük alarak müsabakalarda başarı gösterdiler. Altay Spor Kulübü baş antrenörü İsmail Altay, başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlerden umut var olduğunu söyledi ve ; “Bilhassa salon sporlarına destek olunmalı, bundan dolayı müsabakalar için araba tahsisi yapan Gebze belediyemize ve Başkan Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyoruz.” Dedi. İŞTE DERECEYE GİREN SPORCULAR Elifsu Bingöl, Elif Çoban, Beyza  ÜNLÜ, İlker  Fırtına,  Alp Şengül,   Tuana Çifçi İKİNCİ OLANLAR: Salim Şenlik, Onur  SULU, Furkan  Ünlü, M. Salih  DEMİR ÜÇÜNCÜ OLANLAR: Alipaşa  Kılıçarslan, Sudenaz  Şen, Berat  Sarıçayır.                                                                                              Altay Spor Kulübünden yapılan açıklamada, “Spor kulübümüzü  şampiyonada temsil eden  antrenörlerimizden Ahmet  Kalkan , Yücel  Bayar , FATMA Ekşi, Erkan  Çifçi, Yusuf  Fırtına,  Mustafa  Çelik, Cengiz Oral, Hakem Sibel  Çifçi  idareci  Ayşe Ünlü ve Zeki  Gündüz’e çok teşekkür ediyoruz” denildi.
Altay Spor Kulübünün Büyük Başarısı

Kickboks Kocaeli Şampiyonası İzmit Atatürk Spor salonunda hafta sonu yapıldı. İsmail ALTAY Spor kulübünün 13 sporcuyla katıldığı şampiyonada büyük başarılar elde etti. Gebzeli sporcuların bu başarısı kulüpte ve Gebze bölgesinde de büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Şampiyonada Gebze bölgesi sporcuları 6. Birincilik, 4 ikincilik, 3 üçüncülük alarak müsabakalarda başarı gösterdiler. Altay Spor Kulübü baş antrenörü İsmail Altay, başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlerden umut var olduğunu söyledi ve ; “Bilhassa salon sporlarına destek olunmalı, bundan dolayı müsabakalar için araba tahsisi yapan Gebze belediyemize ve Başkan Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyoruz.” Dedi.

İŞTE DERECEYE GİREN SPORCULAR

Elifsu Bingöl, Elif Çoban, Beyza  ÜNLÜ, İlker  Fırtına,  Alp Şengül,   Tuana Çifçi

İKİNCİ OLANLAR: Salim Şenlik, Onur  SULU, Furkan  Ünlü, M. Salih  DEMİR

ÜÇÜNCÜ OLANLAR: Alipaşa  Kılıçarslan, Sudenaz  Şen, Berat  Sarıçayır.                                                                                             

Altay Spor Kulübünden yapılan açıklamada, “Spor kulübümüzü  şampiyonada temsil eden  antrenörlerimizden Ahmet  Kalkan , Yücel  Bayar , FATMA Ekşi, Erkan  Çifçi, Yusuf  Fırtına,  Mustafa  Çelik, Cengiz Oral, Hakem Sibel  Çifçi  idareci  Ayşe Ünlü ve Zeki  Gündüz’e çok teşekkür ediyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.