Ana ve ara caddelerde yoğun çalışma sürüyor!

Darıca 30.06.2021 - 10:44, Güncelleme: 30.06.2021 - 12:38
 

Ana ve ara caddelerde yoğun çalışma sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Darıca’da yapılan altyapı çalışmalarında bozulan ana ve ara caddelerdeki yollar için harekete geçerek çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Kazım Karabekir Mahallesi Battal Gazi Caddesi’ndeki bozuk yollar onarılıyor.

Altyapı çalışması ve doğal nedenlerden dolayı bozulan Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Battal Gazi Caddesi’ndeki yolda üstyapı çalışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bölümler halinde sürdürülüyor. Bölgede yaşayan vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddenin Nene Hatun Mezarlığı tarafındaki kısmında asfalt serimi yapılıyor. BİNDER ASFALT SERİLDİ Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde sürdürülen üstyapı çalışmasında şuan ekipler, Lokman Hekim –Tuzla Caddesi arasındaki kısımda mesai harcıyor. Bu kısımda binder asfalt tabakası serilirken ekipler kaldırım onarımı çalışması gerçekleştiriyor. Kaldırım düzeltmesinden sonra bu kısmın aşınma asfalt tabakası serilecek. ÇALIŞMALAR KISIM KISIM İLERLEYECEK Battal Gazi Caddesi’nde yapılan üstyapı çalışması ile bölgede yaşayan vatandaşların yol konforu arttırılmış olacak. Çalışmalar kapsamında daha sonra Sokullu Caddesi ile Rauf Orbay Caddesi arasındaki kısımda üstyapı çalışması gerçekleştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Darıca’da yapılan altyapı çalışmalarında bozulan ana ve ara caddelerdeki yollar için harekete geçerek çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Kazım Karabekir Mahallesi Battal Gazi Caddesi’ndeki bozuk yollar onarılıyor.

Altyapı çalışması ve doğal nedenlerden dolayı bozulan Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Battal Gazi Caddesi’ndeki yolda üstyapı çalışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bölümler halinde sürdürülüyor. Bölgede yaşayan vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddenin Nene Hatun Mezarlığı tarafındaki kısmında asfalt serimi yapılıyor.

BİNDER ASFALT SERİLDİ

Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde sürdürülen üstyapı çalışmasında şuan ekipler, Lokman Hekim –Tuzla Caddesi arasındaki kısımda mesai harcıyor. Bu kısımda binder asfalt tabakası serilirken ekipler kaldırım onarımı çalışması gerçekleştiriyor. Kaldırım düzeltmesinden sonra bu kısmın aşınma asfalt tabakası serilecek.

ÇALIŞMALAR KISIM KISIM İLERLEYECEK

Battal Gazi Caddesi’nde yapılan üstyapı çalışması ile bölgede yaşayan vatandaşların yol konforu arttırılmış olacak. Çalışmalar kapsamında daha sonra Sokullu Caddesi ile Rauf Orbay Caddesi arasındaki kısımda üstyapı çalışması gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.