‘Anadolu’da Bir Kızınız’ olsun ister misiniz?

Siyaset 09.07.2021 - 16:29, Güncelleme: 09.07.2021 - 16:29
 

‘Anadolu’da Bir Kızınız’ olsun ister misiniz?

‘Anadolu’da Bir Kızınız’ olsun ister misiniz?

Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi ve MAGİAD Genel Başkanı Tuncer Saltaş, Türkiye’de eğitim haklarına yönelik, özellikle de kız çocukların topluma kazandırılmasında oldukça faydalı ve ses getiren projeler yürüten, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği için yardım istedi. Saltaş, koronavirüs sebebiyle ÇYDD’nin gelir kaybettiğini ifade etti. ÇYDD Kurucusu ve uzun yıllar Genel başkanlığını yapan Prof. Dr. Türkan Saylan’ı da anan Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi ve MAGİAD Genel Başkanı Tuncer Saltaş, ‘Anadolu’da bir kızım var’ kampanyasına destek istedi. BİZİ SADECE ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE BİLİNÇLENME KURTARACAK Saltaş yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi; “Biliyorsunuz, Türkan Saylan’ın en büyük eseri olan ve bugüne dek çoğunluğu kız çocukları olmak üzere on binlerce çocuğumuza el veren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, gerek ekonomik kriz, gerekse de Covid-19 nedeniyle cenaze ve kutlamalardan elde ettiği bağış gelirlerini elde edememekte, zor günler yaşamaktadır. Bugünlerde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin ‘Anadolu’da Bir Kızım Var’ kampanyası var. ‘Eğitim’ yazıp 4622’ye göndererek 10 TL bağışlanıyor. Sizi bağış yapmaya davet ediyorum. Bizi sadece çağdaş eğitim ve bilinçlenme kurtaracak. Özellikle kız çocuklarının mutlaka okuması gerekiyor. Karanlığa kızmak yerine bir mum yakmaya ne dersiniz?”
‘Anadolu’da Bir Kızınız’ olsun ister misiniz?

Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi ve MAGİAD Genel Başkanı Tuncer Saltaş, Türkiye’de eğitim haklarına yönelik, özellikle de kız çocukların topluma kazandırılmasında oldukça faydalı ve ses getiren projeler yürüten, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği için yardım istedi. Saltaş, koronavirüs sebebiyle ÇYDD’nin gelir kaybettiğini ifade etti. ÇYDD Kurucusu ve uzun yıllar Genel başkanlığını yapan Prof. Dr. Türkan Saylan’ı da anan Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi ve MAGİAD Genel Başkanı Tuncer Saltaş, ‘Anadolu’da bir kızım var’ kampanyasına destek istedi.

BİZİ SADECE ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE BİLİNÇLENME KURTARACAK

Saltaş yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi; “Biliyorsunuz, Türkan Saylan’ın en büyük eseri olan ve bugüne dek çoğunluğu kız çocukları olmak üzere on binlerce çocuğumuza el veren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, gerek ekonomik kriz, gerekse de Covid-19 nedeniyle cenaze ve kutlamalardan elde ettiği bağış gelirlerini elde edememekte, zor günler yaşamaktadır. Bugünlerde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin ‘Anadolu’da Bir Kızım Var’ kampanyası var. ‘Eğitim’ yazıp 4622’ye göndererek 10 TL bağışlanıyor. Sizi bağış yapmaya davet ediyorum. Bizi sadece çağdaş eğitim ve bilinçlenme kurtaracak. Özellikle kız çocuklarının mutlaka okuması gerekiyor. Karanlığa kızmak yerine bir mum yakmaya ne dersiniz?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.