Ankara’nın tüm gündemi KOCAELİ

Siyaset 23.03.2021 - 17:08, Güncelleme: 23.03.2021 - 17:10
 

Ankara’nın tüm gündemi KOCAELİ

BÜYÜKAKIN KENTİ ANKARA’YA TAŞIDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Kocaeli’nde hayata geçirilen ve yakın zamanda kente değer katacak projeler hakkında bilgi verdi. AK Parti 7. Olağan Genel Kongresi’ne katılmak üzere bir gün önceden Ankara’ya giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti’nin üst düzey makamlarını ziyaret ederek Kocaeli’nde hayata geçirilen ve yakın zamanda kente değer katacak projeler hakkında bilgi verdi. İNSANA YÖNELİK HİZMETLER Başkan Büyükakın ilk olarak AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve aynı zamanda yerel yönetimler başkan yardımcısı olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı ziyaret etti. Ziyarette özellikle Kocaeli’de hayata geçirilen ve yakın zamanda kente değer katacak projeler hakkında bilgi veren Başkan Büyükakın, AK Parti olarak her zaman insana yönelik hizmetler ürettiklerini kaydetti. KOCAELİ’NİN ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİNDEN HEDİYE Başkan Büyükakın ardından AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’i makamında ziyaret etti. Keşir’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Büyükakın, kendisine KOMEK kursiyerlerinin hazırladığı el emeği göz nuru tabloyu hediye etti. TAZİYE ZİYARETİ Başkan Büyükakın son olarak AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslanı ziyaret etti. Karaaslan’ın annesinin vefatı nedeni ile taziyelerini ileten Başkan Büyükakın, kendisine başsağlığı diledi.    
BÜYÜKAKIN KENTİ ANKARA’YA TAŞIDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Kocaeli’nde hayata geçirilen ve yakın zamanda kente değer katacak projeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti 7. Olağan Genel Kongresi’ne katılmak üzere bir gün önceden Ankara’ya giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti’nin üst düzey makamlarını ziyaret ederek Kocaeli’nde hayata geçirilen ve yakın zamanda kente değer katacak projeler hakkında bilgi verdi.

İNSANA YÖNELİK HİZMETLER

Başkan Büyükakın ilk olarak AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve aynı zamanda yerel yönetimler başkan yardımcısı olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı ziyaret etti. Ziyarette özellikle Kocaeli’de hayata geçirilen ve yakın zamanda kente değer katacak projeler hakkında bilgi veren Başkan Büyükakın, AK Parti olarak her zaman insana yönelik hizmetler ürettiklerini kaydetti.

KOCAELİ’NİN ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİNDEN HEDİYE

Başkan Büyükakın ardından AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’i makamında ziyaret etti. Keşir’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Büyükakın, kendisine KOMEK kursiyerlerinin hazırladığı el emeği göz nuru tabloyu hediye etti.

TAZİYE ZİYARETİ

Başkan Büyükakın son olarak AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslanı ziyaret etti. Karaaslan’ın annesinin vefatı nedeni ile taziyelerini ileten Başkan Büyükakın, kendisine başsağlığı diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.