19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Antalya kampı Gebzespor’a yaradı

Spor 04.01.2015 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Antalya kampı Gebzespor’a yaradı

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Gebzespor’da, çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken, futbolcuların her geçen gün daha iyiye gitmesi Gebzespor camiasının yüzünü güldürüyor.

Çok iyi bir otelde konaklayan ve üst düzey tesislerde antrenmanlar yapan mor beyazlılar, çalışmalarını keyifli ve istekli bir şekilde yapıyorlar. Kulüp Başkanı İlker Çakır’ın takıma sunduğu bu güzel ortamın karşılığını vermek adına, hem antrenmanlarda olsun hem hazırlık maçlarında olsun tüm futbolcular gayretli bir şekilde mücadele ediyorlar. Alternatifli bir kadro kurulmasının takıma önemli bir katkı sunacağı ise aşikar. Teknik Direktör Erol Kapusuz’un da dediği gibi forma gerçekten de aslanın ağzında. 18 Ocak’ta başlayacak olan ligin ikinci yarısında, akıllara gelmeyecek isimlerin yedek kalması kimseyi şaşırtmamalı. Bunun farkında olan futbolcular, antrenmanlarda adeta kıran kırana mücadele ediyorlar. Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yöneticilerin her an takımla birlikte olmaları, Gebzesporlu futbolculara da moral kaynağı olmaya devam ediyor. YORUM HABER ÇAĞLAR AKAR /ANTALYA
Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Gebzespor’da, çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken, futbolcuların her geçen gün daha iyiye gitmesi Gebzespor camiasının yüzünü güldürüyor.

Çok iyi bir otelde konaklayan ve üst düzey tesislerde antrenmanlar yapan mor beyazlılar, çalışmalarını keyifli ve istekli bir şekilde yapıyorlar. Kulüp Başkanı İlker Çakır’ın takıma sunduğu bu güzel ortamın karşılığını vermek adına, hem antrenmanlarda olsun hem hazırlık maçlarında olsun tüm futbolcular gayretli bir şekilde mücadele ediyorlar. Alternatifli bir kadro kurulmasının takıma önemli bir katkı sunacağı ise aşikar. Teknik Direktör Erol Kapusuz’un da dediği gibi forma gerçekten de aslanın ağzında. 18 Ocak’ta başlayacak olan ligin ikinci yarısında, akıllara gelmeyecek isimlerin yedek kalması kimseyi şaşırtmamalı. Bunun farkında olan futbolcular, antrenmanlarda adeta kıran kırana mücadele ediyorlar. Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yöneticilerin her an takımla birlikte olmaları, Gebzesporlu futbolculara da moral kaynağı olmaya devam ediyor.

YORUM HABER

ÇAĞLAR AKAR /ANTALYA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.