Arapçeşme Mahallesi’nin öğrencileri çok şanslı

Gebze 02.07.2021 - 10:52, Güncelleme: 02.07.2021 - 10:52
 

Arapçeşme Mahallesi’nin öğrencileri çok şanslı

Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, her yıl olduğu gibi yıl da belge alan öğrencilere kitap hediye etti.

Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, her yıl takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere istedikleri kitabı hediye ediyor. Gelenek bu yıl da devam etti ve Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, kendisini ziyaret eden belgeli öğrencilere istedikleri kitabı hediye etti. Belge alamayan öğrencilere de istedikleri kitabı ödünç veren Muhtar Kandaz, mahalle halkının ve öğrencilerin sevgilerini kazanıyor. İSTEDİĞİ KİTABI HEDİYE EDİYORUZ Öğrencileri tebrik eden Muhtar Kandaz, “Her sene olduğu gibi, bu senede yine çocuklarımızı sevindiriyoruz. Muhtarlığımızda oluşturduğumuz kütüphanemizden, takdir-teşekkür alan öğrencilerimize istediği kitabı hediye ediyoruz, geri getirmeyebilir. Teşekkür-takdir alamayan öğrencilerimize de okuyup geri getirmek şartıyla istediği kitabı hediye ediyoruz. Bu arada başarı gösteren tüm öğrencilerimi tebrik eder, gözlerinden öperim. Evde okumadığınız veya geri dönüşüme vermek istediğiniz kitap ve defterlerinizi muhtarlığımıza getirebilirsiniz” dedi.  
Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, her yıl olduğu gibi yıl da belge alan öğrencilere kitap hediye etti.

Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, her yıl takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere istedikleri kitabı hediye ediyor. Gelenek bu yıl da devam etti ve Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, kendisini ziyaret eden belgeli öğrencilere istedikleri kitabı hediye etti. Belge alamayan öğrencilere de istedikleri kitabı ödünç veren Muhtar Kandaz, mahalle halkının ve öğrencilerin sevgilerini kazanıyor.

İSTEDİĞİ KİTABI HEDİYE EDİYORUZ

Öğrencileri tebrik eden Muhtar Kandaz, “Her sene olduğu gibi, bu senede yine çocuklarımızı sevindiriyoruz. Muhtarlığımızda oluşturduğumuz kütüphanemizden, takdir-teşekkür alan öğrencilerimize istediği kitabı hediye ediyoruz, geri getirmeyebilir. Teşekkür-takdir alamayan öğrencilerimize de okuyup geri getirmek şartıyla istediği kitabı hediye ediyoruz. Bu arada başarı gösteren tüm öğrencilerimi tebrik eder, gözlerinden öperim. Evde okumadığınız veya geri dönüşüme vermek istediğiniz kitap ve defterlerinizi muhtarlığımıza getirebilirsiniz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.