Aras, 12 ilçe başkanını olağanüstü topladı

Siyaset 20.09.2021 - 09:44, Güncelleme: 20.09.2021 - 09:44
 

Aras, 12 ilçe başkanını olağanüstü topladı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, 12 ilçe başkanını, teşkilat başkanlarını ve seçim işleri başkanlarını olağanüstü topladı.

Erken seçim ihtimaline karşı Kocaeli’ndeki; 472 mahalleye mahalle temsilcisi atanmasını, 4 bin 195 sandığa sandık baş müşahitlerinin noksansız olarak görevlendirilerek, sandık seçmen listeleri üzerinden çalışma yapılmasını istedi. MİLLİ GÖRÜŞ- REFAH iktidarında herkesin huzur ve mutluluğa kavuşacağını belirten Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, bunun reçetesini de basın ile paylaştı. İŞTE O REÇETE; Rantiyenin hortumları kesilecek 3 maaş- 5 maaş- 15 maaş kıyak aylık alanların maaşları kesilecek. Bakanların, belediye başkanlarının, bürokratların lüks araçları geri alınacak. Milli gelir, millete adil olarak bölüşülecek.   Aras, söylediklerinin Necmettin Erbakan’ın başbakan olduğu dönemde yapıldığını, Dr. Fatih Erbakan’ın başkanlığı döneminde de tekrar yapılacağını, tek çözümün refah partisi olduğunu, tek kurtuluşun milli görüş iktidarında olduğunu söyledi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, 12 ilçe başkanını, teşkilat başkanlarını ve seçim işleri başkanlarını olağanüstü topladı.

Erken seçim ihtimaline karşı Kocaeli’ndeki; 472 mahalleye mahalle temsilcisi atanmasını, 4 bin 195 sandığa sandık baş müşahitlerinin noksansız olarak görevlendirilerek, sandık seçmen listeleri üzerinden çalışma yapılmasını istedi. MİLLİ GÖRÜŞ- REFAH iktidarında herkesin huzur ve mutluluğa kavuşacağını belirten Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, bunun reçetesini de basın ile paylaştı.

İŞTE O REÇETE;

Rantiyenin hortumları kesilecek

3 maaş- 5 maaş- 15 maaş kıyak aylık alanların maaşları kesilecek.

Bakanların, belediye başkanlarının, bürokratların lüks araçları geri alınacak.

Milli gelir, millete adil olarak bölüşülecek.

 

Aras, söylediklerinin Necmettin Erbakan’ın başbakan olduğu dönemde yapıldığını, Dr. Fatih Erbakan’ın başkanlığı döneminde de tekrar yapılacağını, tek çözümün refah partisi olduğunu, tek kurtuluşun milli görüş iktidarında olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.