19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ARMAĞAN İKRAM TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Spor 20.10.2021 - 09:27, Güncelleme: 20.10.2021 - 09:27
 

ARMAĞAN İKRAM TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübünün sporcusu Armağan İkram, Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’ndan bronz madalya ile dönüş yaptı

ŞENER BAŞKANIMIZ VE HOCALARIMIZA BİZE DESTEK OLDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM Ankara’da düzenlenen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası Erkekler 69 kg’da yarışan Armağan İkram, 155 sporcunun yer aldığı turnuvada 5 müsabakadan farklı galip geldi ve bütün gözleri üstüne topladı. Yarı finalde karşılaştığı rakibine mağlup olan Armağan İkram Türkiye üçüncüsü oldu. Madalya kazanmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden Armağan İkram, “Hedefim, daha fazla madalyayı Körfez’e getirmek. Bizlere güvenen ve destek olan başta Başkanımız Şener Söğüt olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübünün sporcusu Armağan İkram, Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’ndan bronz madalya ile dönüş yaptı

ŞENER BAŞKANIMIZ VE HOCALARIMIZA BİZE DESTEK OLDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Ankara’da düzenlenen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası Erkekler 69 kg’da yarışan Armağan İkram, 155 sporcunun yer aldığı turnuvada 5 müsabakadan farklı galip geldi ve bütün gözleri üstüne topladı. Yarı finalde karşılaştığı rakibine mağlup olan Armağan İkram Türkiye üçüncüsü oldu. Madalya kazanmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden Armağan İkram, “Hedefim, daha fazla madalyayı Körfez’e getirmek. Bizlere güvenen ve destek olan başta Başkanımız Şener Söğüt olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.