19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aşılama çalışmaları aralıksız sürüyor

Kocaeli 27.08.2021 - 15:32, Güncelleme: 27.08.2021 - 15:32
 

Aşılama çalışmaları aralıksız sürüyor

RİSK HARİTASI’NDA MAVİYE BÜRÜNMÜŞTÜK;

Aşılanma oranında yüzde 75 bandını aşarak mavi kategoriye yükselen Kocaeli’nde, çalışmalar İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda sürmeye devam ediyor. Aşılama çalışmaları hakkında açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyerek “Virüse karşı en büyük silah aşı. Aşılamada çok iyi durumdayız.  Bu yüzden de aşılama hizmetleri kentimizde, kamu, özel ve üniversite hastaneleri başta olmak üzere aile sağlığı merkezleri ve erişimin kolay olduğu birçok noktada verilen hizmetlerle sağlanıyor. Kentin hak ettiği mavi renge de Sağlık Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği’nin öncülüğünde yapılan çalışmalarla ulaştık. Sorumlu davranarak aşılarını yaptıran vatandaşlarımıza ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerimize ve sağlık kuruluşlarında görevli sağlık personellerimize gayretleri ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. “AYNI CİDDİYETLE ÇALIŞMALARA DEVAM” Kocaeli’nde salgına karşı topyekün bir mücadeleye giriştiklerini de belirten Pehlevan, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın #Kollarısıvıyoruz sloganıyla başlattığı aşılama çalışmalarına kentimizdeki birçok kurum, yerel yönetimler, işletme ve dernek gibi kuruluş ve vatandaşlarımızı da dahil ederek sürdürüyoruz. Virüse karşı en büyük silah aşı. Aşılamada çok iyi durumdayız ve hedef nüfusun tamamını aşılayana kadar çalışmalarımıza ciddiyetle devam edeceğiz." ifadelerin kullandı. AŞI OLMAYANLARA ÇAĞRIDA BULUNDU Ellerindeki istatistik verilerde aşı yapılan vatandaşların virüse maruz kalsa da hastalığı çok hafif atlattığını gördüklerini belirten Pehlevan, "Hastanelerde yatan hastaların çoğunluğu aşı yaptırmayan vatandaşlarımız. Dedikodulara değil, bilim insanlarının açıklamalarına itibar edelim. Devletimizin yetkili organlarının açıklamalarına güven duyalım ve hayatlarımızı riske etmeyelim. Sağlık çalışanlarımızın özverili şekilde yürüttüğü çalışmalara lütfen destek olalım. Buradan aşı çağrımızı yineliyoruz; aşımızı olalım, koruma kalkanını kuşanalım. Henüz aşı olmamış vatandaşlarımızı da en kısa sürede aşılanmaya davet ediyorum"
RİSK HARİTASI’NDA MAVİYE BÜRÜNMÜŞTÜK;

Aşılanma oranında yüzde 75 bandını aşarak mavi kategoriye yükselen Kocaeli’nde, çalışmalar İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda sürmeye devam ediyor. Aşılama çalışmaları hakkında açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyerek “Virüse karşı en büyük silah aşı. Aşılamada çok iyi durumdayız.  Bu yüzden de aşılama hizmetleri kentimizde, kamu, özel ve üniversite hastaneleri başta olmak üzere aile sağlığı merkezleri ve erişimin kolay olduğu birçok noktada verilen hizmetlerle sağlanıyor. Kentin hak ettiği mavi renge de Sağlık Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği’nin öncülüğünde yapılan çalışmalarla ulaştık. Sorumlu davranarak aşılarını yaptıran vatandaşlarımıza ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerimize ve sağlık kuruluşlarında görevli sağlık personellerimize gayretleri ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

“AYNI CİDDİYETLE ÇALIŞMALARA DEVAM”

Kocaeli’nde salgına karşı topyekün bir mücadeleye giriştiklerini de belirten Pehlevan, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın #Kollarısıvıyoruz sloganıyla başlattığı aşılama çalışmalarına kentimizdeki birçok kurum, yerel yönetimler, işletme ve dernek gibi kuruluş ve vatandaşlarımızı da dahil ederek sürdürüyoruz. Virüse karşı en büyük silah aşı. Aşılamada çok iyi durumdayız ve hedef nüfusun tamamını aşılayana kadar çalışmalarımıza ciddiyetle devam edeceğiz." ifadelerin kullandı.

AŞI OLMAYANLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Ellerindeki istatistik verilerde aşı yapılan vatandaşların virüse maruz kalsa da hastalığı çok hafif atlattığını gördüklerini belirten Pehlevan, "Hastanelerde yatan hastaların çoğunluğu aşı yaptırmayan vatandaşlarımız. Dedikodulara değil, bilim insanlarının açıklamalarına itibar edelim. Devletimizin yetkili organlarının açıklamalarına güven duyalım ve hayatlarımızı riske etmeyelim. Sağlık çalışanlarımızın özverili şekilde yürüttüğü çalışmalara lütfen destek olalım. Buradan aşı çağrımızı yineliyoruz; aşımızı olalım, koruma kalkanını kuşanalım. Henüz aşı olmamış vatandaşlarımızı da en kısa sürede aşılanmaya davet ediyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.