19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Aşısızlar yüzünden pandemiyi çekiyoruz!”

Sağlık 03.09.2021 - 15:09, Güncelleme: 03.09.2021 - 15:09
 

“Aşısızlar yüzünden pandemiyi çekiyoruz!”

GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ İLHAN KADIOĞLU’NDAN SALGIN AÇIKLAMASI;

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aktif vakaların aşısızlar olduğu söylemişti. Bakan Koca’nın ardından sosyal medyadan aşı olmayanlara çağrıda bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “Aşı olmayanlar yüzünden pandeminin seyri sürüyor” dedi. Koronavirüs Bilim Kurulu önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başkanlığında toplanmıştı. Bilim Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Bakan Koca, aktif vakaların ve hastanede tedavi gören vatandaşların büyük çoğunluğunun tam aşılı olmayan kişiler olduğunu söyleyerek aşı olmayanlara dikkat çekmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamaların ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak durumun vahametini açıklayan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, aşı olmayanlara çağrıda bulunarak sert çıktı. “HALÂ NİYE AŞI OLMUYORSUNUZ?” Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, son günlerde en çok sorulan sorunun ‘Aşı yapıldığı halde niye vakalar çok? Niye ölümler bu kadar fazla?’ olduğunu söyleyerek, aşı olmayan vatandaşların inadı bırakarak bir an önce aşı olmaları çağrısında bulundu. Müdür Kadıoğlu açıklamasında, “Vakaları arttıran ve ölümlerin büyük çoğunluğu aşı olmayanlar. Halâ niye bu anlamsız inat? Halâ niye aşı olmuyorsunuz? Sağlık Bakanımız dün rakamlarla açıkladı. Lütfen aşı olmayanlar dostlarımızı uyaralım, yarın çok geç olabilir” dedi.
GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ İLHAN KADIOĞLU’NDAN SALGIN AÇIKLAMASI;

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aktif vakaların aşısızlar olduğu söylemişti. Bakan Koca’nın ardından sosyal medyadan aşı olmayanlara çağrıda bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “Aşı olmayanlar yüzünden pandeminin seyri sürüyor” dedi.

Koronavirüs Bilim Kurulu önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başkanlığında toplanmıştı. Bilim Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Bakan Koca, aktif vakaların ve hastanede tedavi gören vatandaşların büyük çoğunluğunun tam aşılı olmayan kişiler olduğunu söyleyerek aşı olmayanlara dikkat çekmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamaların ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak durumun vahametini açıklayan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, aşı olmayanlara çağrıda bulunarak sert çıktı.

“HALÂ NİYE AŞI OLMUYORSUNUZ?”

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, son günlerde en çok sorulan sorunun ‘Aşı yapıldığı halde niye vakalar çok? Niye ölümler bu kadar fazla?’ olduğunu söyleyerek, aşı olmayan vatandaşların inadı bırakarak bir an önce aşı olmaları çağrısında bulundu. Müdür Kadıoğlu açıklamasında, “Vakaları arttıran ve ölümlerin büyük çoğunluğu aşı olmayanlar. Halâ niye bu anlamsız inat? Halâ niye aşı olmuyorsunuz? Sağlık Bakanımız dün rakamlarla açıkladı. Lütfen aşı olmayanlar dostlarımızı uyaralım, yarın çok geç olabilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.