ATAKAN BAŞARISIYLA ÖZEL İLİM’İ TEMSİL ETTİ

Spor 09.08.2018 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ATAKAN BAŞARISIYLA ÖZEL İLİM’İ TEMSİL ETTİ

MİLLİ TAKIM OYUNCUMUZ ATAKAN KARAHAN BAŞARIYA DOYMUYOR

Özel İlim Eğitim Kurumları öğrencisi Mili Takım Tenis Oyuncusu Atakan Çek Cumhuriyeti'nin özel daveti ile katıldığı uluslararası turnuvada kupalara doymadı. Teklerde ve çiftler de şampiyonluk kupasını kaldıran Atakan performansıyla dikkatleri üzerine çekti.  Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “ Öğrencimiz Atakan büyük bir başarı ve gayret örneği göstermiştir. Milli takımda oynamasından ve derecelerinin ötürü kendisini, ailesini ve tüm antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.  
MİLLİ TAKIM OYUNCUMUZ ATAKAN KARAHAN BAŞARIYA DOYMUYOR

Özel İlim Eğitim Kurumları öğrencisi Mili Takım Tenis Oyuncusu Atakan Çek Cumhuriyeti'nin özel daveti ile katıldığı uluslararası turnuvada kupalara doymadı.

Teklerde ve çiftler de şampiyonluk kupasını kaldıran Atakan performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

 Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “ Öğrencimiz Atakan büyük bir başarı ve gayret örneği göstermiştir. Milli takımda oynamasından ve derecelerinin ötürü kendisini, ailesini ve tüm antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.