Atık malzemelerden sokak hayvanlarına sıcak yuva

Çayırova 08.03.2022 - 12:21, Güncelleme: 08.03.2022 - 12:21
 

Atık malzemelerden sokak hayvanlarına sıcak yuva

Atık malzemelerden sokak hayvanlarına sıcak yuva

 Çayırova Belediyesi, atık malzemeleri değerlendirerek sokak hayvanları için sıcak bir yuvaya dönüştürüyor. İlçe genelinde bulunan kedi evleri ve doğal yaşam alanında bulunan köpek evlerine düzenli mama dağıtımı yapıp rutin temizliklerini gerçekleştiren belediye ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sokak hayvanlarının barınma ihtiyacı da karşılanıyor. Sıfır atık projesi kapsamında atık malzemelerin dönüşümü için gayret gösteren Çayırova Belediyesi, kendi marangozhanesinde çıkan atık malzemelerden sokak hayvanlarına kedi evi yapıyor.
Atık malzemelerden sokak hayvanlarına sıcak yuva

 Çayırova Belediyesi, atık malzemeleri değerlendirerek sokak hayvanları için sıcak bir yuvaya dönüştürüyor.
İlçe genelinde bulunan kedi evleri ve doğal yaşam alanında bulunan köpek evlerine düzenli mama dağıtımı yapıp rutin temizliklerini gerçekleştiren belediye ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sokak hayvanlarının barınma ihtiyacı da karşılanıyor. Sıfır atık projesi kapsamında atık malzemelerin dönüşümü için gayret gösteren Çayırova Belediyesi, kendi marangozhanesinde çıkan atık malzemelerden sokak hayvanlarına kedi evi yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.