Aydın, Dr. Höbek'i ziyaret etti

Gebze 25.06.2022 - 11:02, Güncelleme: 25.06.2022 - 11:02
 

Aydın, Dr. Höbek'i ziyaret etti

Gebze’nin sevilen iş insanı Ali Kemal Aydın, bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından Merkez Prime Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Dr. Hakan Höbek’i makamında ziyaret etti.

Gebze’nin sevilen iş insanı Ali Kemal Aydın, bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından Merkez Prime Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Dr. Hakan Höbek’i makamında ziyaret etti. AYDIN TEBRİK ETTİ, MUTLULUKLAR DİLEDİ Doktor Hakan Höbek’in kızı Nazlı’nın Delta Hotel’de gerçekleşen düğün merasimine yurt dışında olduğu için katılamayan GTO eski meclis üyesi Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın, Dr.Höbek'i tebrik etti, dilek ve temennilerde bulundu. AYDIN: BEN DEĞİL, BİZ OLURSAK BAŞARILI OLURUZ Merkez Prime Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Höbek’i makamında ziyaret ederek bir süre karşılıklı görüşen ve fikir alışverişinde bulunan Aydın, yaşadığımız kentin kalkınması ve gelişmesi için, “Ben değil, biz olursak başarılı oluruz” dedi. ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇMEKTEYİZ Ülke ve ilçemiz gündemine dair bilgi alışverişi yaparak karşılıklı değerlendirme ve açıklamalarda bulunan Dr. Höbek ve iş insanı Ali Kemal Aydın,ülkede yaşanan sıkıntı ve sorunlarla birlikte mücadele edilmesine değinerek, “Yaşadıklarımızla zor bir süreçten geçmekteyiz. Birlik ve dayanışma içinde yaşayarak sorun ve sıkıntıları aşmak hepimizin görevi, hepimizin ortak düşüncesi olmalıdır.” dedi. DR.HÖBEK TEŞEKKÜR ETTİ Dr. Hakan Höbek, "Dobra kişiliği ile tanıdığım Ali Kemal bey, bu ülkede ender rastlanan ve arayıp bulunamayan dürüst kişiliğe sahip biri. Ülkede böyle ahlaklı siyasilere ve yöneticilere ihtiyaç var. Keşke senin gibi konuşan ve düşündüğü gibi sorunlara ve olaylara değinen yöneticilerimiz olsa. Nazik ziyareti ve hoş sohbeti için Ali Kemal beye çok teşekkür ediyorum" dedi.
Gebze’nin sevilen iş insanı Ali Kemal Aydın, bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından Merkez Prime Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Dr. Hakan Höbek’i makamında ziyaret etti.

Gebze’nin sevilen iş insanı Ali Kemal Aydın, bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından Merkez Prime Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Dr. Hakan Höbek’i makamında ziyaret etti.

AYDIN TEBRİK ETTİ, MUTLULUKLAR DİLEDİ

Doktor Hakan Höbek’in kızı Nazlı’nın Delta Hotel’de gerçekleşen düğün merasimine yurt dışında olduğu için katılamayan GTO eski meclis üyesi Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın, Dr.Höbek'i tebrik etti, dilek ve temennilerde bulundu.

AYDIN: BEN DEĞİL, BİZ OLURSAK BAŞARILI OLURUZ

Merkez Prime Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Höbek’i makamında ziyaret ederek bir süre karşılıklı görüşen ve fikir alışverişinde bulunan Aydın, yaşadığımız kentin kalkınması ve gelişmesi için, “Ben değil, biz olursak başarılı oluruz” dedi.

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇMEKTEYİZ

Ülke ve ilçemiz gündemine dair bilgi alışverişi yaparak karşılıklı değerlendirme ve açıklamalarda bulunan Dr. Höbek ve iş insanı Ali Kemal Aydın,ülkede yaşanan sıkıntı ve sorunlarla birlikte mücadele edilmesine değinerek, “Yaşadıklarımızla zor bir süreçten geçmekteyiz. Birlik ve dayanışma içinde yaşayarak sorun ve sıkıntıları aşmak hepimizin görevi, hepimizin ortak düşüncesi olmalıdır.” dedi.

DR.HÖBEK TEŞEKKÜR ETTİ

Dr. Hakan Höbek, "Dobra kişiliği ile tanıdığım Ali Kemal bey, bu ülkede ender rastlanan ve arayıp bulunamayan dürüst kişiliğe sahip biri. Ülkede böyle ahlaklı siyasilere ve yöneticilere ihtiyaç var. Keşke senin gibi konuşan ve düşündüğü gibi sorunlara ve olaylara değinen yöneticilerimiz olsa. Nazik ziyareti ve hoş sohbeti için Ali Kemal beye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.