19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aydın müjdeyi Hedef TV’den verdi!

Kocaeli 13.01.2021 - 14:44, Güncelleme: 13.01.2021 - 14:44
 

Aydın müjdeyi Hedef TV’den verdi!

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Bölgesel Amatör Lig’in kesin olarak başlatacağını ve tarihin açıklanmasının an meselesi olduğunu Hedef TV ekranlarından spor kamuoyuna duyurdu.

11 aydır futbol oynamayan on binlerce amatör futbolcu, dün akşam Hedef TV’de yayınlanan spor programına kilitlendi. Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın moderatörlüğünü yaptığı, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın stüdyo konuğu olduğu, Türkiye Amatör Futbolcular Birlik Başkanı Emrullah Öztürk’ün ise telefonla canlı yayına bağlandığı programa büyük ilgi gösterildi. Binlerce amatör sporcunun yorumlarıyla katılıp destek verdiği yayında önemli mesajlar veren Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, TFF’nin önümüzdeki günlerde ligi oynatma hamlesini yapacağının müjdesini vererek, ligin başlama tarihinin açıklanmasının an meselesi olduğunu duyurdu. BAŞKANIMIZ LİGİ OYNATMA HAMLESİ YAPACAK Ligin başlayacağının müjdesini veren Aydın, “268 takımdan 250’si lige katılım evraklarını ve teminatlarını teslim etti. Bu çok ciddi ve önemli bir rakam. Takımlar Aralık’ta yapması gereken işlemleri yaptılar. Haliyle artık herkes tarih bekliyor. 30 binlerdeki vaka sayısı, on binlere düştü. Ocak ayı içi içinde tarihin açıklanmasını bekliyoruz. Bu hepimiz için, kent için, kulüpler için, sporcular önemli. Tabi ki tedbiri elden bırakmamak lazım. Evet sağlık önemli ama herkes sıkıldı, bunaldı, daraldı. 1 senedir eve kapanmışlığın daha büyük sıkıntılar yaratmaması adına bu ligin başlatılması için gerekenin yapılacağına inanıyorum. Başkanımızın bu ligi oynatma hamlesi yapacağını biliyorum. Bunu açık ve net söylüyorum” şeklinde konuştu. KONU CUMHURBAŞKANIMIZA GİTMEDEN ÇÖZÜLEMEZ MİYDİ? Amatör futbolcuların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşarak dertlerini anlatması üzerine yorumda bulunan Aydın, “Birileri bana kızacak diye doğruları söylemekten kaçınmam. Sporcu olmazsa, spor kulüpleri olmaz. Spor kulübü olmazsa ASKF olmaz. Cumhurbaşkanımızın bu durumdan bilgisinin olmaması büyük bir eksik gibi gözüküyor. Ancak bu konu Cumhurbaşkanımıza gitmeden çözülemez miydi sorusu aklımıza geliyor. Umarım herkes bu süreçten dersler çıkarır ve ligler bir an evvel başlayarak sporcularımız çok özlediği yeşil sahaya kavuşurlar” dedi.  
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Bölgesel Amatör Lig’in kesin olarak başlatacağını ve tarihin açıklanmasının an meselesi olduğunu Hedef TV ekranlarından spor kamuoyuna duyurdu.

11 aydır futbol oynamayan on binlerce amatör futbolcu, dün akşam Hedef TV’de yayınlanan spor programına kilitlendi. Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın moderatörlüğünü yaptığı, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın stüdyo konuğu olduğu, Türkiye Amatör Futbolcular Birlik Başkanı Emrullah Öztürk’ün ise telefonla canlı yayına bağlandığı programa büyük ilgi gösterildi. Binlerce amatör sporcunun yorumlarıyla katılıp destek verdiği yayında önemli mesajlar veren Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, TFF’nin önümüzdeki günlerde ligi oynatma hamlesini yapacağının müjdesini vererek, ligin başlama tarihinin açıklanmasının an meselesi olduğunu duyurdu.

BAŞKANIMIZ LİGİ OYNATMA HAMLESİ YAPACAK

Ligin başlayacağının müjdesini veren Aydın, “268 takımdan 250’si lige katılım evraklarını ve teminatlarını teslim etti. Bu çok ciddi ve önemli bir rakam. Takımlar Aralık’ta yapması gereken işlemleri yaptılar. Haliyle artık herkes tarih bekliyor. 30 binlerdeki vaka sayısı, on binlere düştü. Ocak ayı içi içinde tarihin açıklanmasını bekliyoruz. Bu hepimiz için, kent için, kulüpler için, sporcular önemli. Tabi ki tedbiri elden bırakmamak lazım. Evet sağlık önemli ama herkes sıkıldı, bunaldı, daraldı. 1 senedir eve kapanmışlığın daha büyük sıkıntılar yaratmaması adına bu ligin başlatılması için gerekenin yapılacağına inanıyorum. Başkanımızın bu ligi oynatma hamlesi yapacağını biliyorum. Bunu açık ve net söylüyorum” şeklinde konuştu.

KONU CUMHURBAŞKANIMIZA GİTMEDEN ÇÖZÜLEMEZ MİYDİ?

Amatör futbolcuların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşarak dertlerini anlatması üzerine yorumda bulunan Aydın, “Birileri bana kızacak diye doğruları söylemekten kaçınmam. Sporcu olmazsa, spor kulüpleri olmaz. Spor kulübü olmazsa ASKF olmaz. Cumhurbaşkanımızın bu durumdan bilgisinin olmaması büyük bir eksik gibi gözüküyor. Ancak bu konu Cumhurbaşkanımıza gitmeden çözülemez miydi sorusu aklımıza geliyor. Umarım herkes bu süreçten dersler çıkarır ve ligler bir an evvel başlayarak sporcularımız çok özlediği yeşil sahaya kavuşurlar” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.