Aynı evde kalan 17 kaçak göçmen yakalandı!

Asayiş 27.10.2020 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Aynı evde kalan 17 kaçak göçmen yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığının men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde bir ikamete düzenlediği operasyonda 17 kaçak göçmen yakalandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığının men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde bir evde yapılan aramada 5’i Pakistan, 12’si Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 17 kaçak kişilik göçmen grubu tespit edildi. Göçmenlerin barınmasına imkan sağlayan Y.A. isimli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlının adli mercilere mevcutlu olarak sevk edileceği belirtildi. Yakalanan kaçak göçmenler İl Göç İdaresine teslim edildi.   Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini açıklamasında bulundu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığının men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde bir ikamete düzenlediği operasyonda 17 kaçak göçmen yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığının men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde bir evde yapılan aramada 5’i Pakistan, 12’si Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 17 kaçak kişilik göçmen grubu tespit edildi. Göçmenlerin barınmasına imkan sağlayan Y.A. isimli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlının adli mercilere mevcutlu olarak sevk edileceği belirtildi. Yakalanan kaçak göçmenler İl Göç İdaresine teslim edildi.   Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.