19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aziz Şehitlerimiz Dualar İle Anıldı

Gebze 29.10.2021 - 11:50, Güncelleme: 29.10.2021 - 11:50
 

Aziz Şehitlerimiz Dualar İle Anıldı

Aziz Şehitlerimiz Dualar İle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için canlarını bu aziz vatana feda etmiş tüm şehitlerimiz için Gebze’de Kur’an-ı Kerim okundu. Kaymakam Güler program sonunda vatandaşlara bayrak dağıttı. Şehitler için düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua programı Kaymakam Mustafa Güler’in katılımıyla gerçekleşti.   Çoban Mustafapaşa Camii'nde ikindi  namazı öncesinde okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, huzur ve güven ortamının sürmesi için  ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için hep birlikte dualar edildi.
Aziz Şehitlerimiz Dualar İle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için canlarını bu aziz vatana feda etmiş tüm şehitlerimiz için Gebze’de Kur’an-ı Kerim okundu. Kaymakam Güler program sonunda vatandaşlara bayrak dağıttı.

Şehitler için düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua programı Kaymakam Mustafa Güler’in katılımıyla gerçekleşti.  

Çoban Mustafapaşa Camii'nde ikindi  namazı öncesinde okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, huzur ve güven ortamının sürmesi için  ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için hep birlikte dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.