Bakan Karaismailoğlu, Gebze’de

Gebze 14.06.2021 - 11:11, Güncelleme: 14.06.2021 - 11:19
 

Bakan Karaismailoğlu, Gebze’de

Bakan Karaismailoğlu, Gebze’de

Gebze-Darıca Metrosu projesinin TBM makinesi ile tünel açma törenine katılmak için ilimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tören öncesi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu’na Gebze Belediyesini ziyaretinde Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükgöz ilçedeki çalışmalar hakkında Karaismaoğlu'na bilgiler verdi. GEBZE’NİN ARDINDAN DARICA’DA.. Gebze ziyaretinin ardından Darıca’ya geçen Bakan Karaismailoğlu, Darıca Belediyesi’ne giderek Başkan Muzaffer Bıyık’ı ziyaret etti. Ziyarette ilçedeki çalışmalar hakkında Karaismaoğlu'na bilgiler veren Darıca Belediyesi Başkanı Muzaffer Bıyık, yatırımlar ve projeler hakkında da Bakan Karaismaoğlu'ndan destek istedi. Ziyaretin ardından Bakan Karaismailoğlu ve protokol üyeleri açılış alanına geçti.
Bakan Karaismailoğlu, Gebze’de

Gebze-Darıca Metrosu projesinin TBM makinesi ile tünel açma törenine katılmak için ilimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tören öncesi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu’na Gebze Belediyesini ziyaretinde Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükgöz ilçedeki çalışmalar hakkında Karaismaoğlu'na bilgiler verdi.

GEBZE’NİN ARDINDAN DARICA’DA..

Gebze ziyaretinin ardından Darıca’ya geçen Bakan Karaismailoğlu, Darıca Belediyesi’ne giderek Başkan Muzaffer Bıyık’ı ziyaret etti. Ziyarette ilçedeki çalışmalar hakkında Karaismaoğlu'na bilgiler veren Darıca Belediyesi Başkanı Muzaffer Bıyık, yatırımlar ve projeler hakkında da Bakan Karaismaoğlu'ndan destek istedi. Ziyaretin ardından Bakan Karaismailoğlu ve protokol üyeleri açılış alanına geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.